REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.5° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

CRIMINALII de pe șosele: băuți și fără permise la volan!

CRIMINALII de pe șosele: băuți și fără permise la volan!

Replica API 4 februarie 2019 | 02:07 429

Încă un sfârșit de săptămână cu inconștienți la volan, care pun în pericol vieți nevinovate pe șosele! Mai mulți indivizi au fost depistați fără permis sau băuți la volan, în intervalul 1-2 februarie.

Spre exemplu, în stațiunea Mamaia, în jurul orei 3.40, o patrulă auto mixtă, formată dintr-un polițist al Poliției stațiunii Mamaia și un jandarm al GMJ Constanța, a oprit pentru control un autoturism condus de un tânăr, în vârstă de 26 de ani, pe bulevardul Mamaia. În urma verificărilor a fost stabilit faptul că șofeurl în cauză nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 2 februarie a.c., ora 04.00, polițiștii din cadrul Secției 4 Rurală Medgidia au identificat un tânăr, în vârstă de 26 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Republicii din localitatea Castelu, județul Constanța, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 1 februarie a.c., ora 19.00, polițiștii din cadrul Secției 2 au identificat un tânăr, în vârstă de 20 de ani, care a condus un ATV, pe strada Dumbrăveni din municipiu, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 1 februarie a.c., ora 18.30, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Constanța au identificat un bărbat, în vârstă de 70 de ani, care a condus un autoturism, pe bulevardul Aurel Vlaicu din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Bărbatul în cauză a fost implicat într-un accident rutier soldat doar cu pagube materiale, fiind condus la spital în vederea recoltării de probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei în sânge.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ba tu nu stii sau ai scris la misto nu cu undita se prinde asa mult peste ma treaba se face cu navoade le intinzi seara si dimineata tragi navodul umpli barca sau saci cu peste si gata.
0
0
Criminalii gen Serban Huidu care a bagat in pamant 3 trei oameni nevinovati iar acum criminalul mananca cacat pe la televiziuni apoi Lefter Constantin din Cernavoda care este liber si se urineaza pe fraierii de la SPR si Parchetul Constanta REPLICA NU MAI PUNETI COMENTARII SUNTETI DE TOT CACATUL SMECHERII CU BANI SUNT LIBERI IAR PROSTII II GASITI LA PENITENCIARE
2
1
Sa nu mai poata in viata lor sa atinga un volan . Eu ias spanzura in piata publica ca sa fie clar pentru toti dobitoci ca mana pe volan trebuie sa pui doar atunci cand ai invatat ca obtii permis si ca daca ai obtinut permis nu ai voie cu alcool la volan . LEGILE IN ROMANIA SUNT PREA BLANDE CU INFRACTORI .
8
0
Ca cei mai prosti soferi sunt cei din Tulcea
14
1
Cei mai mari braconieri au distrus specii intregi de pesti sturioni etc. Stau toata ziua cu undita in mana fara sa munceasca cu capu numai cu dreapta
1
2
tulcenii cei mai praf soferi !
15
1
Moarte constantenilor
1
18
DE CERNAVODA MORT DE BEAT SI DROGAT AM OMORAT PE TRECEREA DE PIETONI IN 2017 O BABA SI SUNT LIBER CA PASAREA CERULUI...ASA DIN CULPA CA SERBAN HUIDU.DOAR FRAIERII CARE NU SPONSORIZEAZA MERG LA PUSCARIE SMECHERI CA MINE FREZONAT,BARBA ARANHATA,GELAT PE FREZA,UNGHII CU LAC SI LA DOMICILIU.JUSTITIA ESTE IN ROMANIA DOAR PENTRU GUGULANI.SMECHERII PRECUM MOI SI DNA JOHANNIS NU SUNT DERANJATI DE JUSTITIE.
7
1
Eu i as sodomiza
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218