REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Criminalistul Valentin Saioc din Mangalia are nevoie de susţinere financiară

Criminalistul Valentin Saioc din Mangalia are nevoie de susţinere financiară

Replica API 14 februarie 2014 | 00:00 277

Poliţist medaliat la competiţii sportive

Poliţist medaliat la competiţii sportive

Criminalistul din Mangalia, Marius Valentin Saioc, medaliat în mai multe rânduri la Campionatele de Atletism, are nevoie de susţinere financiară pentru a continua acest drum al sportului de performanţă. "Competiţiile unde Marius Saioc reprezintă Mangalia: Campionatul municipal de atletism, Campionatul naţional de atletism, Campionatul mondial din Budapesta, Campionatul balcanic de atletism, Campionatul european de atletism şi multe altele. Susţinerea morală nu este de ajuns, trebuie susţinut şi financiar. Pentru cei ce vor să îl susţină financiar pot vira în contul clubului deschis la BCR Mangalia cu specificaţia Marius Saioc", se arată pe pagina de Facebook, creată în acest scop.

Reamintim că agentul-şef principal al Biroului Criminalistic, din cadrul Poliţiei Municipiului Mangalia, Marius Valentin Saioc, a reprezentat România la Campionatul Balcanic de Atletism, la categoria peste 35 de ani, care s-a desfăşurat în Croaţia, în perioada 6 - 8 septembrie 2013. Acesta s-a întors acasă cu rezultate mai mult decât satisfăcătoare, precum medalii de aur şi argint. "Am fost în lotul României. Au fost nişte concursuri înainte, s-a format un lot al României, eu m-am calificat şi am reprezentat România. Am câştigat medalia de aur la proba triplusalt, cu rezultatul 12 metri şi 14 centimetri, care reprezintă noul record naţional. Am bătut vechiul record naţional la categoria 35 - 39 de ani. De asemenea, am luat şi medalia de argint la săritura în lungime, rezultatul fiind de 5,94 m. Mă simt extraordinar, a fost ultimul concurs din anul 2013 şi am terminat foarte bine. Urmează o perioadă de relaxare şi am fost invitat personal de Federaţia Turcă de Atletism, la anul va avea loc în Turcia, la Izmir, Campionatul European, unde voi participa", a declarat, pentru "Replica", la acea dată, poliţistul Marius Valentin Saioc. Acesta a mai menţionat că se antrenează aproape zilnic. Pe lângă sala de forţă, omul legii merge pe plajă sau câteodată pe stadionul Farul, din Constanţa. Acesta a îmbrăcat haina de poliţist în urmă cu 20 de ani.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108