REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.1° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
18.1° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Criminalul Aspru venise la mare pentru o partidă de sex. Minora strangulată cu cablul de la fierul de călcat ar fi fost prostituată

Criminalul Aspru venise la mare pentru o partidă de sex. Minora strangulată cu cablul de la fierul de călcat ar fi fost prostituată

Replica API 12 aprilie 2015 | 12:20 411

În Ajunul Paștelui

În Ajunul Paștelui

Constantin Aspru (dreapta - foto romaniatv.net)

Săptămâna Mare nu l-a împiedicat pe un fost preot din Bistrița Năsăud să-și dea frâu liber plăcerilor carnale. Așa se face că bărbatul a agățat o fată pe Internet, apoi s-au întâlnit într-un apartament închiriat din Mamaia, iar într-un ”moment de nebunie” a săvârșit o crimă.

Fostul preot Laurențiu Constantin Aspru, de 37 de ani, le-a mărturisit procurorilor că venise la Constanța pentru o partidă de sex. El le-a mai precizat oamenilor legii că ar fi cunoscut-o pe minoră pe un site de matrimoniale, dar că aceasta l-ar fi asigurat că are peste 20 de ani. Pentru că nu s-au înțeles asupra tarifului pentru serviciile prestate, fata, în vârstă de 15 ani, l-a amenințat că-l va reclama la Poliție pentru că a întreținut relații sexuale cu o minoră. Bărbatul și-a pierdut cumpătul și într-un exces de furie a strangulat-o pe victimă cu cablul de la fierul de călcat. Minora este din Năvodari și provine dintr-o familie dezorganizată. Ramona a rămas fără tată, iar mama ei este cunoscută cu probleme psihice. Din cauza certurilor din familie, Ramona pleca mai tot timpul de acasă. Așa se face că un unchi de-al ei a vrut să o ajute pe fată și îi închiriase un apartament în stațiunea Mamaia fără să știe că aceasta o apucase pe căi greșite.

Aspru, arestat preventiv pentru 30 de zile

În ziua Învierii lui Hristos, fostul preot a fost dus la Tribunalul Constanța, magistrații dispunând arestarea preventivă pentru omor Aspru renunțase la preoție în decembrie după ce soția lui, profesoară de religie, a intentat divorț și a plecat de acasă împreună cu copiii.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218