REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
18.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Criminalul de pe Aurel Vlaicu a fost CONDAMNAT la 18 ani de puşcărie! VIDEO

Criminalul de pe Aurel Vlaicu a fost CONDAMNAT la 18 ani de puşcărie! VIDEO

Replica API 21 martie 2017 | 07:51 535

Gheorghe Stoica a fost condamnat la 16 ani pentru omor calificat și la 6 ani pentru tâlhărie calificată. După ce pedepsele au fost contopite, a rezultat cea mai grea, de 16 ani închisoare, la care se adaugă sporul de 2 ani (reprezentând o treime din totalul celeilalte pedepse de 6 ani), astfel inculpatul primind 18 ani. Însă, decizia nu este definitivă și poate fi atacată cu apel. Până atunci rămâne în arest.

Amintim că Gheorghe Stoica și victima, Romeo C., erau colegi de muncă, ei fiind angajați în cadrul unui centru de colectare fier vechi de pe bulevardul Aurel Vlaicu, Total Expres Recycling SRL, ca paznic, respectiv magazioner. De fapt, victima se afla în perioada de probă. Duminică dimineața, 20 noiembrie 2016, cei doi erau de muncă și atunci s-a produs nenorocirea. Magazionerul a fost găsit în jurul orei 14.00 într-o baltă de sânge, cu răni la nivelul capului. Era într-o încăpere, așezat pe scaun, cu capul pe birou. Imediat a fost declanșată o anchetă, stabilindu-se că paznicul ar putea fi suspect și că de la fața locului lipsea și mașina persoanei vătămate, un Ford Fiesta, argintiu, cu numărul de înmatriculare CT 45 VYO. În timp ce se depuneau eforturi supraomenești pentru a fi salvat bărbatul găsit cu mai multe plăgi, anchetatorii căutau criminalul, pe Gheorghe Stoica. După ce a fost supusă unei intervenții chirurgicale, persoana vătămată a decedat, din păcate. Cercetările au continuat, iar, în noaptea de 26 spre 27 noiembrie 2016, suspectul a fost prins la Focșani și audiat. Astfel, procurorii au refăcut scena crimei și traseul pe care Stoica l-a parcurs în cele circa 7 zile. Mai exact, a declarat că nu voia decât să doarmă, dar magazionerul tot trăgea de el să se trezească și să-l ajute să mute fierul vechi și să-l aranjeze. Nervos, acesta s-a ridicat, a luat un ciocan și l-a urmat. La intrarea în birou i-a aplicat o lovitură la nivelul capului, victima prăbușindu-se la pământ. A târât-o, a așezat-o pe scaun, i-a pus capul pe birou și i-a mai aplicat o lovitură, dar cu coada metalică a ciocanului. Apoi a căutat în buzunarele hainei persoanei vătămate, i-a luat suma de 3.000 de lei, bani care erau ai patronului pentru cumpărarea de fier vechi, a luat și mașina și a fugit. A abandonat vehiculul la Fundulea și apoi a luat trenul. S-a plimbat prin mai multe locuri, a trecut și prin Roman, Bistrița, după care, când a terminat banii, ar fi decis să revină la Constanța. Cel puțin așa a declarat Gheorghe Stoica. La Focșani, însă, a fost prins fără bilet și dat jos din tren. Având un comportament ciudat, era foarte agitat, a fost legitimat de oamenii legii, astfel fiind prins. A fost reținut și propus spre arestare.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102