REPLICA ONLINE CONSTANTA

13° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
13° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Criminalul de pe strada Theodor Burada și-a călcat victima în picioare!

Criminalul de pe strada Theodor Burada și-a călcat victima în picioare!

Replica API 23 octombrie 2017 | 10:46 538

Arestat

Arestat

Suspectul în cazul crimei de pe strada Theodor Burada din municipiul Constanța a fost arestat pentru 30 de zile. Acesta și-a călcat în picioare victima, după ce ar fi lovit-o cu pumnii, dar și cu o coadă de mătură. Cei doi erau prieteni, iar totul a pornit de la faptul că victima l-a înjurat pe agresor de mamă. De menționat este și faptul că ambii se aflau sub influența băuturilor alcoolice.

Magistraţii au dispus arestarea pentru 30 de zile în cazul lui Panainte Bantaş, de 58 de ani, suspectat de crimă. "Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa - ca fiind întemeiată. Dispune arestarea preventivă a inculpatului Bantaş Panainte, pe o perioadă de 30 de zile, cu începere de la data de 23 octombrie 2017 şi până la data de 21 noiembrie 2017 inclusiv", potrivit minutei judecătoreşti. Amintim că sâmbătă seară, 21 octombrie, medicii au fost sesizaţi cu privire la un bărbat în vârstă de 62 de ani, bătut crunt, care se afla pe strada Theodor Burada, nr. 20. A fost găsit în stop respirator, au fost efectuate manevrele de resuscitare, însă, din păcate, bărbatul a fost declarat decedat. Polițiștii constănțeni au declanşat cercetările sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, suspectul fiind condus la audieri. Menționăm că victima și agresorul erau prieteni încă din tinerețe, de circa 40 de ani. Obișnuiau să meargă împreună la pescuit, ceea ce au făcut și în cursul zilei de sâmbătă. Apoi au mers acasă la Bantaș Panainte, acolo unde au consumat băuturi alcoolice. Victima a plecat, dar a revenit la scurt timp, acuzându-și prietenul că i-a furat o mulinetă, după care l-a înjurat de mamă. Atunci a fost momentul în care Bantaș și-a ieșit din minți, după cum ar fi declarat chiar el, și asta pentru că mama i-a decedat recent. A năvălit asupra amicului său, l-a bătut cu o coadă de mătură, i-a băgat mâna în gât (la necropsie s-a depistat că avea un cartilaj de lângă laringe rupt), i-a dat mai multe lovituri de pumn, după care, efectiv l-a călcat în picioare. Cercetările continuă.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218