REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Criminalul din Vama Veche era deja sub control judiciar pentru TRAFIC DE DROGURI

Criminalul din Vama Veche era deja sub control judiciar pentru TRAFIC DE DROGURI

Replica API 6 mai 2018 | 14:56 715

Istoricul suspectului de crimă, legat de droguri:

Noi date șocante apar despre tânărul bănuit de săvârșirea crimei din Vama Veche. Răzvan Andrei Zaharia se afla sub control judiciar pentru trafic de droguri, iar în momentul în care a fost prins împlinise fix un an și o lună de când fusese luată această măsura.

Andrei a fost dus în fața judecătorilor care vor decide dacă vor lua măsura arestării preventive, la propunerea procurorului, pentru omor. Acesta ar fi ucis un bărbat de 34 de ani în localitatea constănțeană Vama Veche. Bărbatul ucis avea multiple răni pe corp, iar primele informații arată că arma crimei ar fi fost un obiect dur. Cercetările continuă între timp pentru a afla firul evenimentelor.

UPDATE

În urma deliberării judecătorilor, a fost dispusă măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Istoricul suspectului de crimă, legat de droguri:

Procurorii DIICOT Constanţa, la data de 5 aprilie anul trecut, au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpaţilor Teodor Antoniu Stoenciu, Onasis Suliman, Ion Dumitru Cîcă, Petru Remus Sterpu, Răzvan Andrei Zaharia, Daniel Cristian Ştiuliuc şi Dragoş Ifrim, pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc și deținere de droguri de risc în mod ilicit pentru consum propriu. În cauză, există suspiciunea rezonabilă că începând cu vara anului 2016 şi până în luna aprilie 2017, inculpaţii au comercializat droguri de risc (cannabis) mai multor consumatori de pe raza județului Constanța.

La data de 04.04.2017 procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Constanţa împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa au efectuat un număr de 11 percheziţii domiciliare pe raza municipiului Constanţa, ocazie cu care au fost identificate 232 de grame cannabis, ţigarete cu cannabis, dispozitive de preparat, porționat și ambalare a dozelor de droguri, 3.665 de lei, precum și alte mijloace de probă de interes pentru cauză.

Apoi, pe 5.04.2017 Tribunalul Constanţa a dispus arestarea preventivă a inculpaţilor pentru o perioadă de 30 de zile, în afară de Andrei Zaharia, care a fost pus sub control judiciar. Acesta stă la hotel Arion. Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale. "Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, suspecții și inculpații beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția", potrivit procurorilor DIICOT.

C.C.

Citește și:

https://www.replicaonline.ro/el-este-tanarul-care-a-produs-crima-odioasa-din-vama-veche-video-354431/

https://www.replicaonline.ro/suspectul-crimei-de-la-vama-veche-arestat-pentru-30-de-zile-354438/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Si uite asa sistemul a mai omorat un om. Felicitari! Sangele decedatului e pe mainile judecatorilor....
2
0
Incearca data aviatoare, sa ai capul la purtator.
3
1
A omorat cu sange rece... ar trebui executat
12
2
Au voie, e legal, ca acesti agenti sa retina, lege, o persoana?
1
6
Tu m ai secat la coaie cu comentariile tale.Acestia sunt tknerii rezist pe care ii promoveaza presedintele republicii niste criminali si drogati...atat nu mai scriu ca nu au de munca sunt betivi,piseciosi si cacacaciosi pe ei.De parinti numai de bine...impuscati va !.
4
9
Pai militenii asa o asculta pe secretara unde stau mascatii pe facebook sa injure cetatenii in lic sa fie pe strada la munca sa pazeasca cetatenii sa puna mina pe matura sa curete sticlele aruncate de studenti in vama si apoi vor pensii speciale vor salarii marite vad ca tot angajeaza mascati ca sa bata populatia dar la munca nu ii mai punem sa mearga sa planteze copaci de ce nu ii baga sa pazeasca padurile tarii de ce nu pazeste fabricile rase din Ro mars afara din facebook la munca putorilor
9
8
Coco,vezi ca astia agresivi sunt de-ai tai,de pe la USR sau hastagisti intorsi cu cheia,nu mai baga pesedistii in seama. Pesedeii au pacatele lor,dar violenta,agresivitatea sunt caracteristice asa zisului PNL,USR-ului si haitelor de fascistoizi sorosisti,toti cretini ca tine.
4
18
muci ti-a facut manipularea creierul. Vezi, ai grija, sa nu racesti ca o sa iti curga pe nas. Habar n-ai ce e un ONG si ce e o OUG.
9
8
Sa se inscrie in PSD ca ii da domnu Dragnea drumu prin ONG. NOI AVEM GRIJA DE AI NOSTRI! PSD
16
8
Sa fie futut in cur cum a fost Ridivan Gomeaja!!!
17
4

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614