REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.3° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
10.3° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Criminalul polițistului din Timiș s-a spânzurat în celulă!

Criminalul polițistului din Timiș s-a spânzurat în celulă!

Replica API 11 iunie 2019 | 00:29 483

Marcel Lepa, bărbatul acuzat că a omorât un polițist în Timișoara, în încercarea de a scăpa de închisoare, a murit! El a fost găsit spânzurat luni dimineață în celulă, iar medicii chemați la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-l salva, constatând decesul acestuia.

Ionel Marcel Lepa, bărbatul care l-a împuşcat mortal pe poliţistul Cristian Amariei, își recunoscuse vineri fapta. Lepa le spusese procurorilor că nu a avut intenţia de a-l omorî pe poliţist şi că regretă cele întâmplate.

Potrivit reprezentanților Administrației Naționale a Penitenciarelor, personalul medical al Penitenciarului Timişoara, unde era încarcerat bărbatul, a intervenit luni, 10 iunie a.c., în jurul orei 6,30, pentru acordarea primului ajutor în cazul deţinutului Marcel Lepa, care a săvârşit un act de suicid prin spânzurare, în grupul sanitar al camerei de deţinere.

Concomitent aplicării manevrelor de resuscitare, a fost solicitat Serviciul unic de urgenţă 112. Echipajul SMURD a constatat decesul la ora 7,15, după efectuarea manevrelor de resuscitare.

În conformitate cu procedurile legale, administraţia locului de deţinere a anunţat familia persoanei decedate, a informat judecătorul de supraveghere a privării de libertate şi a sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Timişoara. Totodată, la nivelul penitenciarului s-a declanşat o verificare internă pentru a se stabili împrejurările producerii incidentului, menţionează sursa citată.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pacat. Totusi a avut remuscari . D s I.
0
0
nu e nici o psguba, chiar daxa s-a sinucis sau a fost ajutat sa o faca. asemenea jeg uman nu are ce cauta in societate. a dat un bun exemplu pentru cei asemenea lui. iadul e deschis pentru ei
4
1
a infiintat puscaria din Guyana franceza cineva la intrebat..citez din Papillon de Henri Charriere...Cine o sa-i pazeasca pe acesti banditi ?.Napoleon a raspuns...Alti banditi mai mari decat ei.Asa ca gardinienii sunt mai mari banditii decat pe cei care ii pazesc.sa iei muie Gogu impreuna cu banditii
1
2
Deci ala s-a trezit la 6.30 ca sa-si impleteasca franghie din cearsaf si s-a dus sa se spanzure fix in singurul loc nesupravegheat din parnaie? Care probabil mai si putea. ia uite dom'le politistii nu numai ca au devenit magistrati si au inceput sa judece detinutii dar se substituie chiar si parlamentului si dau legea pedepsei cu moartea! Aloooou toashi procurori si judecatori se aude? vedeti ca maine poimaine le vin idei cacatilor cu cascheta uite de exemplu godina si de celalata parte a cearsafului sa fiti chiar voi!
8
5
mai bine asea sinucis sau "sinucis" am scapat sa-i platim astuia mincarea cazarea si distractia 20 de ani
7
8
ce ma v-a intrat morcovul in cur ? Nu va mai simtiti in siguranta nici in puscarie ? Schimba doamne legea care misca in front sa fie mierlit si gaborii corupti la parnaie cu detinutii de drept comun nu separat cum se practica acum !
7
8
ala a fost executat, si la spanzurare nici nu se mai poate demonstra ca a facut-o singur sau a facut-o altcineva, asta e........... era vinovat, dar nu trebuia facut asa
14
5
Nu cred o iota din articol si ma umfla rasul.Au scutit instantele de ani de procese cu cheltuieli de forte si mijloace ce nu se vor recupera.S-au chinuit ceva sa-l "suspende"!
5
12
In urma batailor primite de la politisti a murit . Cei mai razbunatori oameni sunt politistii . Asa se procedeaza peste tot . El nu avea voie sa fie singur in camera.
18
7
cata ura vad in comentarii. sunteti pierduti. violenta nu aduce decat violenta. cu cata usurinta vorbeste 09.49 de omoruri. pacat.
5
16
daca eram o natiune civilizata acum izbucnea un val de proteste iar gardienii asasini din pentitenciar ar fi fost trasi la raspundere si daca magisstratii nu se supuneau vointei populare ar fi izbucnit un val de atentate atat contra politailor cat si a procurorilor si judecatorilor!
16
10
Trebuia sa se sinucida cu pistolul din dotare ! A asteptat cam mult !
6
14
interlopii in albastru si-au razbunat complicele ucis de un interlop neafiliat si au masluit actele ca sa scrie sinucidere
27
7
Daca intri in conflict cu politia omoara cat mai multi dintre ei ca oricum vei muri si deci nu mai ai nimic de pierdut! Pacat ca Lepa nu ucis mai multi politisti ca stie o treaba! Oricum eu am tras invatamintele de rigoare din intamplarea asta! Cand voi pune mana pe arma, voi ucide maxim de politisti cu putinta! Pana atunci evit politia pe orice cale!
25
18
Stia ce-l asteapta , pedofilii si ucigasii de politisti au cea mai grea viata de dupa gratii ! Iar asta de mai jos , RAZBUNATORUL , ai grija ...maine poimaine o sa citim ca te-ai spanzurat si tu in celula !
11
23
Singurul lucru bun pe care l-a facut in viata .
11
21
L ati ,, convins " ?!
35
5
Trebuie legalizata aceasta pedeapsa
15
20
Foarte bine, altfel dupa cativa ani era liber!
21
20
Well done!
22
20

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614