REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Crin Antonescu, despre soarta USL

Crin Antonescu, despre soarta USL

Replica API 24 februarie 2014 | 00:00 180

Preşedintele PNL Crin Antonescu a susţinut, duminică seara, o conferinţă de presă pe tema situaţiei din Ucraina. El a salutat "succesul forţelor democratice". "Pentru România e un triplu interes legat de ce se întâmplă în Ucraina, atât ca ţară vecină, cât şi ca membru UE şi ca membru al alianţei euro-atlantice. Este esenţial pentru noi pentru ca în Ucraina să existe cât mai repede unitatea statului ucrainean şi evoluţiile democratice", a spus Antonescu.

Evident, la finalul declaraţiilor, au urmat şi întrebările jurnaliştilor, care nu au ratat ocazia de a aborda subiectul fierbinte al ultimei perioade: soarta USL. "Am dat toate semnele că în ciuda campaniei care s-a dezlănţuit şi se înteţeşte în anumite teritorii de presă, noi nu vrem să rupem USL, nu vrem să rupem acest guvern, vrem doar ca el să funcţioneze normal. (...) Avem luni şi marţi parlamentul şi luni şi marţi se poate refece guvernul. Delegaţia permanentă PNL va fi convocată marţi seară dacă nu primim un răspuns din partea PSD. Problema este că dacă nu pune miniştrii luni sau marţi, noi nu suntem interesaţi într-o prelungire ultra-artificială a aceste crize", a spus Antonescu.

Tot duminică seara, şi premierul Victor Ponta a discutat despre soarta USL, fiind invitatul unei televiziuni. Ponta a spus, în direct la Antena 3, că: "Dacă mă iau după declaraţiile publice făcute de domnul Antonescu, nu va exista un viitor USL. Eu sper totuşi să găsim o soluţie, mâine, marţi, să mergem în continuare. Continuarea proiectului USL este varianta cea mai bună. Dacă mă întrebaţi pe mine, categoric aleg varianta continuării".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614