REPLICA ONLINE CONSTANTA

1.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
1.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Crin Antonescu revine în politică - Fostul lider PNL, pe lista pentru alegerile europarlamentare: 'Am depus documentele'

Crin Antonescu revine în politică - Fostul lider PNL, pe lista pentru alegerile europarlamentare: 'Am depus documentele'

Replica API 19 septembrie 2018 | 00:32 407

Fostul preşedinte al liberalilor Crin Antonescu anunţă că şi-a depus documentele pentru a intra pe lista PNL pentru alegerile europarlamentare ce vor avea loc anul viitor, conform stiripesurse.ro.

"Am depus astăzi (ieri -n.r.) documentele pentru candidatura la PE. Pe circuitul normal, stabilit de deciziile PNL pentru orice alt membru", a precizat Antonescu, marţi, pentru AGERPRES.

Liberalii îşi pot depune candidaturile pentru alegerile europarlamentare până pe 1 octombrie.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ma dementule nu vezi ca esti un cacat in politica?
0
0
Daca Eba si Dancila analfabete au putut fi europarlamentare rezulta ca orice roman poate fi daca citeste foile subordonatilor destepti!
1
0
Este groaznic cu acesti oameni.Ei traiesc in alte tari si vin sa-i votam noi pentru mandate de europarlamentar.Adevarati nebuni.
2
0
Daca jegul de cacarau apare pe listele pnl ,este clar ca pnl o va lua pe urmele psd .Va intreb dlor pnl-isti :ce castig de imagine credeti ca va aduce acest gunoi care a dat partidul pe mana jegului de varan si care se iubea in vazul lumii cu mafiotii din psd.
0
0
Porumbacul, a ramas fara bani. nevasta termina mandatul si vrea el acum, mars javra penala. Intai sa-si justifice averea, , viloiul, plimbarile, oare a trait doar din salariul nevestei ....
9
0
Cacaru revine...sta putin pe vine ...si adoarme bine. Se retrage inainte de alegeri cand iarasi cineva o sa-i arate niste fotografii.
6
0
Tu ai distrus notiunea de liberalism asociandu te la vot cu javrele iudeo-comuniste,sa nu indraznesti sa scoti capul afara din cochilie melc obosit!Esti o rusine politica besi in mortii matii afara,ca sa nu incepi sa dai declaratii lua ti as fetele in pula
5
1
Asta nu intelege ca si-a mincat malaiul.A dezamagit atita lume incit o sa-l mai voteze mama-mare.Sa-l intretina nevasta-sa, care i-a distrus cariera. Foame in git si asta.
7
0
il doare de romania nu il doare de buzunarul lui nu merita sa fie votat e un puturos si un parsiv sa gasesc prosti sa il voteze nu au decat dar vor regreta.
8
0
Ba voi veseti va de analfabeta de Dancila Veorica si infractorul condamnat Liviu Dragnea
1
5
Ce s-a gandit somnorosul? Nevasta-sa isi termina mandatul si se va simti lipsa celor vreo 10 000 euroi pe luna. Si daca tot s-a obisnuit Crinutz cu viata la Bruxelles, si daca tot nu se omoara cu munca nici aia de acolo, sinecura asta i se potriveste manusa. Cica il vor oamenii, il cer la bis... Cand era nevoie sa ramana in scena a dat bir cu fugitii. Si-a aparat pielea... Acum simte ca pericolul a trecut si scoate iar capul. Asta nu e jeg?
15
2
iepurasul care va trage PNLul in sus la europarlamentare ,dupa parerea lor,daca ii adaugi pe buldog,orban si turcanu pe lista o gluma buna.
10
2
Macar e barbat prezentabil!
1
8
Pt pesedistii de sub mine sa va dau la muie voua si lui Dragnea
4
7
Opa, s-a trezit si Crin Antonescu din somn. Nu a facut nimic in politica. Mai rau a incurcat. Vrea sa fie europarlamentar, pentru ca primeste mii de euro pe luna, nu-l verifica nimeni si nu face nimic. Este nesimtit.
14
3
Jegul nu dispare.jegul reapare.
13
3

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920