REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.5° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.5° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

CRINU DANU: NUBA, BREEZE și LOFT vor trebui să ÎNCHIDĂ dacă INTRĂ în VIGOARE RESTRICȚIILE

CRINU DANU: NUBA, BREEZE și LOFT vor trebui să ÎNCHIDĂ dacă INTRĂ în VIGOARE RESTRICȚIILE

Replica API 30 iulie 2020 | 00:59 5702

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a aprobat mai multe măsuri pentru limitarea răspândirii infecțiilor cu noul coronavirus. Printre măsurile adoptate se numără obligativitatea purtării măștii de protecție în spațiile deschise. Măsura se aplică în anumite intervale orare, în zonele aglomerate și sunt exceptate persoanele care desfășoară activitate fizică intensă și copiii cu vârsta mai mică de 5 ani. De asemenea, se închid terasele la ora 23:00. Sălile de jocuri de noroc vor fi și ele închise după ora 23:00.

Crinu Danu, managerul unui binecunoscut restaurant din Constanța, a vorbit, pentru ziarul Replica, despre cum crede că vor fi afectați operatorii din Constanța de faptul că terasele se vor închide după ora 23: ”Eu, sincer să fiu, nu sunt prea afectat de această decizie pentru că programul nostru oricum era cam până la ora 23, maxim 24. Problema mare este, însă, pe litoral, pentru că fiind, să zicem, 100000 de turiști, nu ai cum să îi servești pe toți până în ora 23 pentru că toți se duc să mănânce pe la ora 19 poate chiar 20. Prepararea mâncării durează așa că fizic nu or să aibă cum să îi servească pe toți”, a spus Crinu Danu, proprietarul unui cunoscut local, situat chiar în zona centrală a orașului, în perimetrul bulevardului Tomis

Crinu Danu: Cel mai mult or să sufere cei cu terase pe plajă din Mamaia

”Cel mai mult or să sufere cei cu terase pe plajă din Mamaia, pentru că, la ora 23, la ei practic abia începea distracția. E greu, însă,să ții în frâu un om care a băut 2-3 sticle de vin, așa că indiferent de restricții nu poți să îi oprești să facă grupuri de 8 sau chiar 10 persoane. Lumea trebuie, însă, să înțeleagă că acest virus este real și omoară oameni. Cred că unele cluburi ca Nuba, Breeze, Loft și alte asemenea vor trebui să închidă. Sunt curios cum or să abordeze problema. La ele erau astea cu ”vine roaba”, cu artificii. Cum să vă zic, pe lumină artifica nu are nici un farmec.” a declarat Crinu Danu, pentru ziarul Replica de Constanța.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Replica de ce stergeti comentariile care sunt adevarate?
3
0
Alt cap de oita
2
0
Ariciul asta oligofren de crinu sa vand tot ce are si sa faca operatii estetice si dupa sa tina morala la altii Ca si pe lumina cu figura aia sperii lumea
4
3
Adica se inchid marii evazionisti de pe litoral
11
0
Mare a mai ajuns si Crinu Danu asta,parerist-sef in materie de restaurante la ,,Replica" ! El nu prea e afectat,dar isi da cu parerea despre altii ! Stiti vorba aia:,,cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia"?Se cam potriveste aici!
12
2
Stare de urgenta
8
4
baaa prostilor, aici este vorba de cum sa facem sa nu se mai adune idiotii laolalta si voi va ganditi ca o sa afecteze afacerile la Nuba. De aceea suntem o natie de cretini. Noi in loc sa ne gandim cum sa respectam mai bine regulile impuse, noi ne gandim cum sa facem sa le ocolim. Ne meritam soarta. Problema este ca o sa ajungem si mai rau. Pacat de tara asta ! Meltenilor adunati-va toti mai des poate asa scapa tara de voi si o sa ne revenim odata !
20
3
Aveau si comunisti unele lucruri bune,pai militieni de pe timpul ala il legau pe asta si pe toti tatuati aia grasi cu cefele mai late decat ale bulgarilor doar cand le vedea fata,intai ii luau dupa care le spunea"lasa ca iti explicam noi mai tarziu dece te-am luat",dar acum politisti si jandarmi sunt prieteni cu infractori iar locali se pise pe ei de frica daca tipa un interlop la ei.
16
0
Sa sufere, da-i in pana mea. Altii au inchis fabrici si uzine, si astia se plang ca li se inchide cortul? Tara de prosti suntem, sa moara gibilan.
24
0
Auzi la el, dureaza preparatul mancarii. Cum sa dureze frate cand voi le aveti gata facute si adunate din resturi pe care nu le-au mai mancat altii, refolosite si incalzite instant la microunde. Auzi la el, nu ar farmec pe lumina... sa mai taie din droguri sa vezi ca are farmec, o sa resimta tot jegul romaniei in forma pura
15
1
Si sa le inchida de tot care e problema? Chiar crezi ca e o pierdere? S-a transformat litoralul in petreceri ca sa aiba unii loc sa si faca poze. Numai prostituate. De nu s-ar mai deschide deloc.
17
0
machedoni nenorociti au umplut orasul de curve si curveti
27
5
jos makidonimea ieftina de pe litoral!
26
3
Nuba si Loft au program pana la 22 , max 23 ! Asa ca ne distram pe lumina cu artifica ! Stai linistit
10
12
stau ca la parastas la botu calului. inchideti in plm speluncile astea, adunatura nulitatilor din Bucuresti si de aiurea.
23
3
pai si pestii unde i.si mai expun marfa Bosulica cum sa inchideti da drogurile unde se mai vand raman baietzii cu ele pe stoc . Progeniturile parlamentarilor unde mai cheltuie ce a furat mami si tati ?
29
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614