REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.1° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.1° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Cristi Borcea anunță: vrea să facă al zecelea copil! Dezvăluie cum a conceput patru urmași când era la închisoare

Cristi Borcea anunță: vrea să facă al zecelea copil! Dezvăluie cum a conceput patru urmași când era la închisoare

Replica API 19 aprilie 2021 | 00:00 1188

Cristi Borcea vrea să facă al zecelea copil și de asemenea dezvăluie cum a conceput patru urmași când era în detenție. Fostul conducător al lui Dinamo are nouă copii cu patru femei, scrie prosport.ro

Cristi Borcea e acum, la 51 de ani, alături de Valentina Pelinel.

Omul de afaceri e invitatul lui Mircea Dinescu la emisiunea „Poezie și delicatețuri”, show ce va fi difuzat duminică, 18 aprilie, la Prima TV.

Cristi Borcea vrea să facă al zecelea copil

Borcea a dezvăluit că-și dorește să facă al zecelea copil, dar și că după gratii, unde a fost condamnat în „Dosarul Transferurilor” și într-un dosar privind retrocedarea ilegală a unor terenuri, a citit mult și intenționează să scrie o carte autobiografică. „În 4 ani de pușcărie am făcut 4 copii” îl anunță Cristi Borcea pe Mircea Dinescu. Totodată, în trecut, la emisiunea lui Ovidiu Ioanițoaia, fostul acționar al lui Dinamo atingea subiectul familiei: „Am patru copii concepuți în detenție. Cei trei cu Valentina și Gloria, din cea de-a doua căsătorie. Nu am fost niciodată la camera nupțială. Toți sunt făcuți în permisie. Mi-a trecut și mie mai ușor. Am avut adrenalină, stimulent”.

Cristi Borcea, nouă copii cu patru femei

Cristi Borcea are nouă copii în prezent, concepuți cu patru femei. Ține legătura cu toți și le ajută financiar pe toate cele care i-au dăruit urmași. Cu prima soție, Mihaela, are trei copii: Patrick (22 ani), Melissa (17 ani) și Angelo (17 ani). Cu a doua nevastă, Alina Vidican, are doi copii: George Alexandru (8 ani) și Gloria (5 ani).

Borcea, în timpul mariajului cu Alina Vidican, a avut o legătură amoroasă cu o avocată, Simona Dana Voiculescu. Femeia a născut o fetiță, pe Andreina Carolyn Christine.

Alături de soția actuală, Valentina Pelinel, ex-conducătorul roș-albilor are trei copii: un băiat, Milan (4 ani), și gemenele Rania și Indira (1 an si zece luni).

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Omu e tare in ciocan. Acum vrea sa faca al zece-lea cu un barbat
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614