REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Cristi Borcea împarte cafele pe plajă, Valentina Pelinel fumează camuflată

Cristi Borcea împarte cafele pe plajă, Valentina Pelinel fumează camuflată

Replica API 7 august 2020 | 00:00 2096

Sezonul estival este în toi, prilej cu care zeci de mii de români au luat cu asalt Litoralul. Stațiunile sunt pline, iar plajele abundă de turiști dornici de distracție. Printre cei care au profitat de temperaturile generoase și de apa caldă a marii s-au numărat și Cristi Borcea și soția sa, Valentina Pelinel, alături de cei trei copii. Fostul finanțator de la Dinamo a îmbinat utilul cu plăcutul, în timp ce Valentina s-a relaxat la umbră.

Cristi Borcea

Sursă foto: Pappics/Blitz!

Cristian Borcea și Valentina Pelinel au petrecut câteva zile la malul mării, în stațiunea Olimp, acolo unde Cristian deține un hotel, administrat de fosta soție lui soție, Mihaela Borcea.

Hotelul Pam Beach este situat în apropierea plajei și se află sub atenta adminstrare a Mihaelei, însă odată ajuns la mare, Cristian Borcea a vrut și el să fie o gazdă bună pentru turiștii cazați în zonă și a împărțit cafele, dintr-o cutie de carton.

Sursă foto: Blitz!

Cristi Borcea a îmbrăcat o pereche lejeră de bermude și s-a plimbat printre turiștii dornici de conversație, împărțind cafele doritorilor. Binedispus și cu un tonus bun, Cristi Borcea a preferat odihna activă. A conversat cu prietenii și cu cei de pe plajă, s-a plimbat cu cei mici și i-a supravegheat în timp ce s-au jucat în nisip.

Sursă foto: Blitz!

Valentina a ales să se ferească de razele soarelui și să fumeze, departe de agitație, din țigara electronică. Deși a slăbit după cea de-a doua sarcină și a revenit la formele de dinaintea nașterii gemenelor, Valentina nu a renunțat la haine și nu s-a aventurat în valurile mării.

Mihaela Borcea s-a ocupat de renovarea hotelului care nu duce lipsă de turiști

Mihaela Borcea

Sursă foto: Arhivă personală

Hotelul are o piscină mică şi loc de joacă pentru copii, dar şi două restaurante, unul cu linie de autoservire, ceea ce îl transformă într-un loc căutat de familişti.

De altfel, imaginile surprinse de fotoreporteri, în care şi parcarea este utilizată la capacitate maximă, demonstrează că hotelul lui Borcea nu duce lipsă de turişti, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Stai linistit ma,oricum bani investiti nu sunt bani munciti ci furati legal,asa ca investistia asta este ca si cum a jucat Borcica bani astia la ruleta,daca iese ceva bine,daca nu asta este,de haram au fost de haram s-au dus parca asa spun turci.
0
0
tzeapa tzepelor!o sa ramineti cu cafelele. Olimp e plin de blocuri care.si cauta fraieri.investitii ale securistilor,destepte ca si ei.case facute linga linia ferata.marea naspa,iti rupi picioarele.numai tirtanime.A doua oara nu mai veniti! S.aumdus zilele cind olimoul era plinnde nemti,pesti,fete,cirstea,verban,dragoste la prima vedere,etc.Acum este si VaRamine jalnic! ce bine.mi pare c.ai luat tzeapa borcea!
0
0
nu inteleg de ce trebuie sa stim noi cum e viata puscariasilor .
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614