REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Cristi Borcea, la detox, Valentina Pelinel, la sală. Se pregătesc de botezul gemenelor

Cristi Borcea, la detox, Valentina Pelinel, la sală. Se pregătesc de botezul gemenelor

Replica API 16 noiembrie 2019 | 00:00 407

Valentina Pelinel, Luminița Nicolescu

Eliberat din puşcărie, Cristian Borcea şi-a revăzut familia şi apoi s-a grăbit să îşi verifice afacerile, în special hotelul din Olimp lăsat în grija primei lui neveste, Mihaela. După ce s-a asigurat că totul este în regulă, afaceristul a decis să se relaxeze alături de actuala soţie, Valentina Pelinel: ea la sală, el la detoxifiere.

A fost doar pe fugă de când a părăsit Penitenciarul Rahova, pe 6 noiembrie 2019. Cristi Borcea (49 de ani) a făcut slalom între familie şi afacerile pe care le are.

Cum a ajuns acasă, afaceristul şi-a îmbrăţişat familia şi a răspuns la sutele de apeluri din partea celor care s-au bucurat să audă că este din nou în libertate. Bineînţeles că nu putea uita de afacerile pe care le-a controlat prin intermediul fostei soţii Mihaela Borcea, cât timp el a fost închis.

Aşa că a pornit într-o inspecţie asupra hotelului pe care îl deţin în staţiunea Olimp. După ce s-a asigurat că totul este în regulă, fostul şef dinamovist a decis că ar trebui să aibă grijă şi de el, aşa că a procedat ca la prima eliberare din primăvară, când a plecat la o clinică de detoxifiere în afara graniţelor ţării.

Se pare că, în următoarea perioadă, soţii Valentina Pelinel (38 de ani) şi Cristi Borcea îşi doresc să se relaxeze şi să se bucure de viaţă. Frumoasa mămică se delectează în continuare cu sportul pentru a-şi menţine silueta impecabilă, în timp ce soţul ei se pare că a „fugit” puţin în Ungaria. Acolo, el vrea să-şi rezolve anumite probleme de sănătate şi să urmeze o cură de detoxifiere. Din cauza condiţiilor vitrege din detenţie, Borcea nu a putut să aibă grijă de el, adică să aibă o alimentaţie sănătoasă şi să se bucure de anumite tratamente estetice. În prezent are însă tot timpul din lume să se bucure de astfel de alternative.

Deocamdată soţii Borcea se pregătesc de botezul gemenelor Maria Indira şi Maria Rania (8 luni şi jumătate).

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Privire perversa de puscarias. a trait din furtul neamului Romanesc, un tradator de tara. Merita scuipat in fata pe strada!
4
0
Nu le duce grija alora ma soarto,caci de la A.NASTASE incoace pentru ca sa dea Romania o aparenta de justitie funtionala in tara au gasit golani vrajeala asta pentru cei care au furat zeci sau chiar site de milioane de euro de la stat,sunt condmnati stau cativa ani in puscarie dupa care hoti raman cu bani iar cei ce muncesc asteapta mariri de pensii sau salarii,pentru muncitori a fost sansa sa plece din tara pensionari asteapta o viata mai buna.
3
0
o sa-i dea machidonului cadou o butelie ! Si muie !!!
4
0
Urat om! Urata privire are! De om rau. Mi-e scarba de el! Silviu Marcosanu, seamana cu tine, uratule!
4
0
Detoxifierea, cheia gradinitelor de copii. Potenta maxima si indelungata.
6
0
Iar boureanu si Vladescu dau cu subsemnatul!
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367