REPLICA ONLINE CONSTANTA

35.4° Constanța Vin., 19 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6795
35.4° Constanța Vineri, 19 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6795
 

Cristi Caraman, fiul fostului secretar de stat Sirma Caraman, „a ajuns“ la Penitenciarul Tulcea!

Cristi Caraman, fiul fostului secretar de stat Sirma Caraman, „a ajuns“ la Penitenciarul Tulcea!

Mirela PASCAL 30 mai 2023 | 00:00 7087

Fiul fostului secretar de stat Sirma Caraman, Cristian Caraman, a pus la cale un plan de divizare a societății pe care o deține, Cristian Impex, transferând o parte din active și pasive către o nouă firmă pe care a înființat-o recent, Cristian Impex Bakery. Asta se întâmpla la începutul anului trecut. Iar la un an de la deschidere, Caraman a reușit să bifeze un super contract de 120.000 de euro cu Penitenciarul Tulcea. Cum a ajuns Caraman la penitenciar, având în vedere că firma doar ce a fost înființată și a avut anul trecut profit de doar 32.773 lei și datorii de aproape 7,5 milioane de lei?

Cristi Caraman, fiul fostului secretar de stat Sirma Caraman, „a ajuns“ la Penitenciarul Tulcea!

Societatea Cristian Impex SRL, firma care a ridicat un imobil cu 12 etaje în buza mării, în Faleză Nord, s-a divizat anul trecut. O procedură folosită de foarte mulți afaceriști, cu societățile îngropate în datorii. Cristian Caraman, unicul asociat, a înființat o nouă firmă, Cristian Impex Bakery, care a preluat activele și pasivele societății Cristian Impex, și care are ca domeniu de activitate producția de produse de panificație și comerț cu produse de panificație, ramură de care se ocupa și societatea divizată. La un an de la tranzacție, societatea are datorii de 7.479.809 lei și profit de doar 32.773.   Interesant este că, de la începutul anului, firma nou înființată câștigă contracte pe bandă rulantă cu statul. Adevărat, sume mici, iar beneficiarii sunt școlile și grădinițele din Tulcea. Însă, nu putem să nu remarcăm un mega contract încheiat cu Penitenciarul din Tulcea, de peste 100.000 de euro. Tranzacția a fost încheiată în aprilie a.c., și vizează achiziția de pâine semi-albă, valoarea exactă a contractului fiind de 594.100 lei, valabilitatea acestuia fiind un an de zile.

Caraman a construit în buza mării, la Constanța

Familia fostului secretar de stat la Ministerul Dezvoltării a intrat în atenția opiniei publice prin prisma mastodontului de pe plaja din Faleză Nord.

Cristi Caraman, fiul fostului secretar de stat Sirma Caraman, „a ajuns“ la Penitenciarul Tulcea!

Blocul cu 12 etaje, construit în buza plajei Reyna, s-a aflat în atenția judecătorilor, după ce s-a cerut demolarea clădirii, pe motiv că s-ar fi ridicat ilegal. Caraman a scăpat, în cele din urmă, de demolare.

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


REPLICA

LOTO

6/49
15382943810
5/49
38202113924
joker
218171712