REPLICA ONLINE CONSTANTA

17° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Cristi Darie: PSD putea să facă mult mai mult

Cristi Darie: PSD putea să facă mult mai mult

Replica API 14 octombrie 2020 | 23:49 2757

Cristi Darie, fostul vicepreședinte al Consiliului Județean Constanța, a ieșit de câțiva ani din viața politică a orașului, dar asta nu-l împiedică să facă o analiză a rezultatului alegerilor locale, dar și o ”profeție” în privința viitoarelor alegeri parlamentare. Fost membru PSD, Cristi Darie nu s-a ferit să îl laude pe actualul primar, considerându-l o alegere potrivită pentru postul de primar.

”Cred că Vergil Chițac va fi un primar bun pentru că altfel constănțenii nu ar fi avut încredere în el și nu l-ar fi votat. Până la urmă vocea poporului e cea care contează, și dacă ei au hotărât că el merită să fie primar, înseamnă că așa e. El trebuie acum să muncească și alături de echipa lui să continue treaba pe care a început-o Decebal Făgădău și să facă în așa fel încât Constanța să devină un oraș din ce în ce mai puternic și mai frumos.

În campanie se putea face mai mult

În privința modului în care Decebal Făgădău și implicit PSD-ul au gestionat alegerile, Cristi Darie a fost categoric: ”Asta nu a fost campanie. Campanie se făcea pe vremea mea, când nu dormeam 30 de zile. Mergeam din poartă în poartă, prin noroaie, prin praf, prin toate coclaurile și convingeam lumea să ne voteze. Campania aceasta mi s-a părut mult prea liniștită, PSD-ul cred că putea să facă mult mai mult.

La alegerile parlamentare o să votez persoana care o să se implice

Pentru viitoarele alegeri parlamentare, fostul vicepreședinte de Consiliu Județean și-a ales deja persoanele pe care va miza: ”La alegerile parlamentare o să votez persoana care o să se implice, care o să fie nu doar vocală, dar o să și arate că are proiecte și că vrea să facă ceva, indiferent de partidul din partea căruia candidează.”

Nu am de gând să revin în politică

Chiar dacă a primit destule oferte de a reveni în politică, Cristi Darie a refuzat categoric: ”Am primit oferte din toate părțile să ma reîntorc în politică, dar politica mi-a făcut mult rău, mie și familie mele. Nu am de gând să mă reîntorc, acum m-am retras la Topalu unde am o cramă și împreună cu ai mei ne ocupăm de ea”.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Omul asta pur si simplu nu are creier. Si a fost vice CJ!
0
0
Deci, nu te primea la poker si o futea si pe nevasta ta!
0
0
Nu, maaa, a jucat cu tine poker pe pedepse, tu ai pierdut si el ti-a luat amanta in pwla. Dorele, nu mai juca poker cu el, ca data viitoare te ia pe tine - pe la spate !
0
0
Un dobitoc.
0
0
Hai sictir......nu va mai satura dracu...o sa luati cu voi pe lumea cealalta o p....
3
2
Bai PSDistule batran,acum campania electorala se face din prima in zi in care esti ales primar si pana la viitoarele alegeri cand te prezinti in fata oamenilor cu realizarile tale,daca te inconjuri de un grup infractional organizat si te crezi stapanul orasului cu o aroganta vecina cu dispretul fata de Constanteni degeaba mergi tu din poarta in poarta prin praf si noroi pentru ca sau schimbat vremurile,acum oameni vor sa vada rezultate dar un comunist batran ca tine nu poate sa tina pasul cu timpul el o tzine cu mersul din poarta in poarta si prostirea alegatorilor cu minciuni noi.
5
2
Dar tu de unde ai crama din banii de salariu ?
16
0
Condamnat penal si el si nevasta-sa notarul care l-a ajutat pe Mazare sa fure terenurile din retrocedarea fantoma Movila. O familie de infractori.
9
5
te mai duci darie la prostituate ?
11
0
Ati confiscat psd , baronilor.
9
2
poate la poker in subsol, mai lenea....
10
2
Cel mai bun vicepresedinte pe care la avut judetul Constanta in ultimii 30 de ani!
8
18
Betivule! Ai risipit tot ce.ai furat.Acum te guduri pe langa cei puternici.
22
6
ham ham ham ham Cel mai prost politician, o nulitate
29
7

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218