REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.2° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
18.2° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Cristian Boureanu, arestat preventiv pentru ultraj după ce a insultat şi lovit poliţişti

Cristian Boureanu, arestat preventiv pentru ultraj după ce a insultat şi lovit poliţişti

Replica API 12 iunie 2017 | 00:26 490

Fostul deputat Cristian Boureanu, arestat preventiv pentru ultraj după ce a insultat şi lovit poliţişti care au oprit în trafic maşina în care se afla, a invocat stări de amnezie în timpul audierilor de vineri seară.

Surse din cadrul anchetei au declarat că în acest caz au fost audiate mai multe persoane, între care fostul parlamentar, iubita acestuia, şoferul maşinii în care se aflau cei doi, dar şi poliţiştii care l-au oprit în trafic.

Potrivit surselor citate, în timpul audierilor, care au durat mai mult de opt ore, Boureanu a invocat stări de amnezie.

Fostul deputat a fost dus în Arestul Central al Poliţiei Capitalei, conform News.ro.

Cristian Boureanu a fost audiat timp de peste opt ore, în prezenţa unui procuror, la sediul Brigăzii Rutiere din Capitală, iar la ora 00.30 pe numele acestuia a fost emisă o ordonanţă de reţinere pentru ultraj. Ulterior, Judecătoria Sectorului 1 a dispus arestarea preventivă a lui Boureanu pentru 30 de zile.

La ieşirea de la instanţă, Boureanu a declarat jurnaliştilor că nu i-a înjurat pe poliţişti.

”O să vedeţi probele şi dânsul a fost cel care m-a împins primul pe mine. M-a înjurat. A declarat inclusiv şeful de misiune că niciodată nu am înjurat pe niciunul dintre cei de acolo, din cei opt”, a spus Boureanu, răspunzând întrebărilor junaliştilor.

Procurorii menţionau în referatul cu propunerea de arestare a lui Boureanu că vineri, în jurul orei 01:30, maşina în care fostul deputat se afla ca pasager, pe locul din dreapta-faţă, a fost oprită în trafic de un echipaj de poliţie rutieră pe bulevardul Aviatorilor, în zona restaurantului Pescăruş.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Politistii nu aveau ordinelec de misiune ptr locatia respectiva....sa fie fost un mic ciubuc ....
0
0
Cred ca le va papa pensiile.....sa te opreasca in trafic fara sa faci nimic asa ceva in lumea civilizata se cheama HARTUIRE.....
0
0
Militieni sau cacat pe iei au dat dovada de multa prostie.Bourenu so merita cu varf si indesat dar tu militian sau cati militieni erau au ajuns sa bata un betiv.
1
0
potaia nu se poate eutanasia,n-are cip,n-are crotal,pentru ce se asteapta data urmatoare
1
1
JAvra ordinara , sa moara in puscarie .
2
0
Madam tatoiu sufla in coyu lu bouleanu.ce caraghioasa.
2
0
si nmu doar el inclusiv toanta ce al sustine !
0
0
ce fata de muist are BOUL asta...
0
0
Am vizionat pe fb filmarea cind politistul rutier , dupa ce a fost scuipat si lovit in coaie de catre BOUreanu , i-a aplicat betivanului un pumn in bot de i-au sarit caninii pe asfalt ! Ha , Ha, BOUlreanu si-a gasit nasul !Politistul i-a spus sa inceteze si a actionat corect in autoaparare ! Si ce mai chelalaia pustoaica aia pe care o linge Boureanu ! Cristi... Bai Cristiiiiiii !! O sa cam haleasca la arest cu sirme in muie si cu paiu supica adusa de curva aia din Mangalia care la 19 ani nu a luat Bac-ul dar o arde cu mosu ala prin cluburi de fite .......
5
4
Boureanu un jeg nu poate fi numit om.Dar acum este acum;HAIDETI SA NE FACEM SINGURI DREPTATA ;ca doar suntem oameni ai legii care nu stim ce avem de facut nu stim cum sa reactionam .Cum reactionezi in fata unui betiv ..hai sal batem sa i nenorocim pe toti betivii .RUSINE POLITIEI ROMANE DE 27 ANI A PAZIT HOTII SA FURE SA VA FIE RUSINE ACEST MILITIAN TREBUI TRIMIS DUPA GRATII
5
3
Un derbedeu cu mult tupeu. Ca a fost lider politic nu e de mirare,mai sunt in politica derbedei,vechi si noi,in toate partidele.
8
1
Ce rau imi pare ca nu s-a gasit cineva sa-l puna la punct pe boul acesta!
10
0
La parnaie cu mascariciul asta...daca era om de rand...era vai de capul lui..pana nu se aplica legea ptr toti la fel vom fi o tara de MASCARICI..CE EXEMPLE BUNE DE URMAT.....VOI FACETI EDUCATIE cu MASCARICI...GEN ..C. BOUREANU...RUSINE..HALAL DEMNITAR...Nu-i mai primiti in societate pe toti MAIMUTOII...
9
0
Este febletea monicai tatoiu!ea il scoate din parnaie ca o mama iubitoare
11
0
Este omu lu cacariceanu de la p.n.looseri.
5
0
La puscarie cu el sa-i sparga curu lui nenorocitul asta ,sa nu ma-i zica sparge fata la politai .
8
0
ce oameni a promovat pedeleul si dl basescu! incredibil!
7
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218