REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Cristian Diaconescu (PMP) anunță noi alianțe politice pentru marea bătălie din 2024

Cristian Diaconescu (PMP) anunță noi alianțe politice pentru marea bătălie din 2024

Replica API 7 iunie 2021 | 23:18 1104

Preşedintele Partidului Mişcarea Populară (PMP) a declarat, duminică, la Iaşi, că formaţiunea politică din care face parte l-a desemnat candidat la următoarele alegeri prezidenţiale şi că pe termen scurt nu îşi propune să facă alianţe sau să fuzioneze cu alte partide politice, arată Agerpres.

Diaconescu a spus că se aşteaptă ca la viitorul scrutin prezidenţial să fie foarte mulţi candidaţi, alianţele urmând a se face în funcţie de candidaţii care ajung în turul doi.

"Partidul mi-a făcut onorarea să-mi facă această propunere, dar să ajungem la acea perioadă. Probabil că marea majoritate a partidelor din România vor avea candidat, după câte se pare, pentru că există foarte mari diferenţe de abordare. Deci, implicit, fiecare va încerca să rămână consecvent cu mesajul pe care îl transmite. Din această perspectivă, pentru a-şi păstra credibilitatea şi legitimitatea pe piaţă, vor avea candidaţi. După părerea mea, vor fi foarte mulţi candidaţi. Cine va intra în turul doi va depinde de alianţele ce se vor putea realiza. Mi se par destul de complicate aceste alianţe. Desigur, vedem peste 2-3 ani, pentru că şi într-un moment de criză serioasă, care poate reprezenta o explicaţie pentru compromisul politic, cum se întâmplă peste tot în lume, se pare că prevalează aspectele negative", le-a răspuns Cristian Diaconescu jurnaliştilor.

Acesta a precizat că PMP nu va încheia alianţe sau fuziuni politice în următoarea perioadă, scrie știripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mare pacat. Ati ales un partid care nu are nici o sansa sa va propulseze mai mult in politica.
1
0
Pacat...Va doesc succes dar la Constanta nu aveti cu cine face campanie! Palaz este omul PSDului,stie toata lumea si nimeni nu mai voteaza PMP...
3
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108