REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.1° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.1° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Cristian Dulca - Rapid are şanse reale la promovare

Cristian Dulca - Rapid are şanse reale la promovare

Replica API 30 martie 2020 | 00:00 1245

Campion cu Rapid în sezonul 1998-1999, fostul fotbalist Cristian Dulca a declarat, sâmbătă, că gruparea giuleşteană are şanse reale la promovarea în Liga I, dar a subliniat totodată şi importanţa menţinerii în primul eşalon.

Dulca a răspuns sâmbătă întrebărilor suporterilor rapidişti în cadrul unei transmisiuni video pe contul oficial al clubului din Liga a II-a.

"Urmăresc meciurile Rapidului de când este nepotul meu Alex în lot (n.r. - mijlocaşul Alexandru Dulca). Văd Rapidul cu şanse reale la promovare. În funcţie de investiţiile care se vor face va reveni în Liga I şi se va menţine acolo. Până la urmă să te menţii este cel mai important. Îmi pare rău că Daniel Pancu nu mai este la echipă, dar în acelaşi timp îi urez succes lui Dan Alexa pentru a duce Rapidul în Liga I. În viaţa de antrenor există momente când trebuie să te desparţi de o echipă, chiar dacă eşti idolul acelui club. Până la urmă rezultatele te menţin într-un post. Eu am vorbit cu Pancu, i-am spus că sunt alături de el şi i-am urat succes. Asta e viaţa de antrenor", a spus actualul tehnician.

Fostul internaţional a menţionat că nepotul său, mijlocaşul Alexandru Dulca, trebuie să demonstreze la antrenamente că merită să joace mai mult. "Sunt câţiva jucători interesanţi la Rapid acum. Hlistei e un jucător care îmi place şi, bineînţeles, îmi place de nepotul meu. Eu l-am antrenat la Luceafărul... e un jucător căruia trebuie să îi dai încredere şi îţi va întoarce talentul lui, până la urmă. Dar depinde de Alex dacă va juca sau nu mai mult la Rapid. Depinde şi de şansele pe care i le dă antrenorul. El trebuie să tragă tare la antrenamente şi să demonstreze că merită să joace", a precizat Cristian Dulca.

Întrebat dacă sunt şanse ca şi fiul său, Marco Dulca, în prezent la FC Viitorul, să evolueze la Rapid, fostul fundaş a răspuns: "Marco acum este la Viitorul, dar nu se ştie niciodată. Eu l-am dus pe Marco de mic la meciurile Rapidului, de când avea vreo 6-7 ani s-a îndrăgostit de galerie, de atmosferă şi de spiritul acestei echipe".

Cristian Dulca crede că mai devreme de 1 iunie competiţiile fotbalistice din România nu vor putea fi reluate. "Din păcate trăim vremuri pe care nu ni le-am dorit, vremuri în care fotbalul şi lumea s-au oprit în loc. Sper să se termine cât mai repede acest coşmar, această pandemie pentru că avem nevoie de sport. Mai repede de două luni competiţiile nu cred că vor începe pentru că vârful pandemiei în România va fi la mijlocul lui aprilie. Dar sperăm să trecem cu bine şi cât mai repede peste această perioadă", a menţionat antrenorul care ultima oară a condus formaţia Universitatea Cluj.

Competiţiile fotbalistice din România, întrerupte iniţial până la 31 martie, au fost suspendate printr-o decizie a Comitetului de Urgenţă al Federaţiei Române de Fotbal cel puţin până la momentul ridicării stării de urgenţă. Aceasta a fost decretată la 16 martie de preşedintele Klaus Iohannis pentru o perioadă de 30 de zile ca urmare a pandemiei de coronavirus, scrie agerpres.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614