REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
16.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Cristian Ghinea reacționează în scandalul PNRR și atacă PSD: 'Dezbaterile pe PNRR au avut deja loc'

Cristian Ghinea reacționează în scandalul PNRR și atacă PSD: 'Dezbaterile pe PNRR au avut deja loc'

Replica API 29 aprilie 2021 | 23:14 1049

Ministrul Proiectelor europene, Cristian Ghinea, afirmă, marţi seară, că ”PSD a fost atât de preocupat de dezbaterile pe PNRR încât le-a ratat”. Ministrul afirmă că Marcel Ciolacu, dar şi aleşi locali ai PSD au participat la discuţiile despre PNRR şi au pus întrebări, relatează News.ro, citat de stiripesurse.ro

”PSD a fost atât de preocupat de dezbaterile pe PNRR încât le-a ratat. Partidul domnului Ciolacu cere dezbatere în Parlament pe PNRR cu miniştri, parlamentari, patronate, sindicate, ONG-uri şi specialişti. Au făcut şi un comunicat frumos de presă. De acord cu propunerea lor, numai că dezbaterile pe PNRR cu miniştri, parlamentari, patronate, sindicate, ong-uri şi specialişti au avut deja loc”, afrimă, marţi seară, Cristian Ghinea, într-o postare pe AFcebook.

Ministrul afirmă că unul dintre participanţi a fost chiar Marcel Ciolacu.

”Am discutat faţă în faţă în Comisia de Afaceri Europene, pe 22 februarie, când am prezentat în premieră, în Parlament, structura actualizată a Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă. Sigur a fost atent pentru că a şi pus întrebări. Iar la dezbaterile publice organizate de MIPE au participat preşedinţi de consilii judeţene, primari de municipii, oraşe sau comune, inclusiv de la PSD. Poate ei să-l tragă de mână pe domnul Ciolacu”, a mai scris ministrul.

Ghinea prezintă lista cu dezbaterile publice organizate, lista de subiecte discutate şi reaminteşte că înregistrările evenimentelor sunt disponibile pe site-ul Ministerului.

PSD a făcut, marţi, un apel către toate formaţiunile politice parlamentare să iasă din logica orgoliilor de partid şi să colaboreze pentru realizarea unui plan naţional viabil care să fie aprobat la Bruxelles şi care să asigure absorbţia fondurilor europene disponibile prin acest mecanism.

Social-democraţii mai propun ca, imediat după sărbătorile de Paşte, să fie organizată în Parlament o dezbatere amplă pe acest subiect.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
USR insista sa mentina o serie de incompetenti pe functii. Asa a facut si PSD si acum e nasol de ei.
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102