REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.4° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
27.4° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

Cristian Marinescu zice că a fost agresat de Poliția Locală! Video

Cristian Marinescu zice că a fost agresat de Poliția Locală! Video

Ana Maria LIPAN 18 martie 2023 | 00:00 4553

Cristian Mihai Marinescu, om politic și afacerist din Sibiu, dar cu multe conexiuni la Constanța, are probleme cu polițiștii locali. Acesta susține că este hărțuit de agenții din Sibiu, care îl vizitează în mod sistematic la punctul de lucru unde-și desfășoară activitatea. Într-un final, după peste 10 intervenții ale acestora la proprietatea pe care afaceristul o deține, Marinescu a  mers în audiență, însă nu a fost bine primit de oamenii legii, iscându-se astfel un întreg scandal, care a culminat cu bruscări și țipete.

Cristian Marinescu zice ca a fost  agresat de Politia Locala! Video

Omul de afaceri Cristian Marinescu, fost secretar general adjunct în Ministerul Transporturilor și cu multe legături la Constanța, este în război cu Poliția Locală din Sibiu, orașul în care deține mai multe proprietăți. Problemele ar fi apărut după ce oamenii legii au intervenit de mai multe ori la unul dintre apartamentele acestuia, pentru a observa lucrările pe care acesta le avea în execuție. Din același motiv invocat, oamenii legii s-au prezentat de mai mult de 10 ori la blocul respectiv, cerând chiar să li se permită accesul în interior.

Cristian Marinescu zice ca a fost  agresat de Politia Locala! Video
Marinescu spune că are în execuție lucrări de construire la trei balcoane aferente unor apartamente și dispune de documentația legală necesară pe care, adevărat, a obținut-o cu întârziere. “Din luna august 2022 au venit la niște sesizări false. Eu am construit niște balcoane la parterul unui bloc, perfect legale. Eu am cerut certificat de urbanism. Orice instituție trebuie să îți dea răspuns în 30 de zile. La insistențele mele, după ce am fost la primar și la viceprimar, abia după 4 luni am primit acel certificat. Poliția locală a venit pentru aceeași speță de 11 ori. Eu și avocații mei considerăm că acesta este un abuz. Nu poți să vii de 11 ori pentru aceeași speță, în același loc, la același număr și să hărțuiești oamenii. Ai venit o dată ai constatat și ți-ai văzut de treabă. De aici s-a declanșat.”, a declarat acesta, pentru Replica.

Cristian Marinescu zice ca a fost  agresat de Politia Locala! Video

Într-un final, afaceristul a cerut o audiență la conducerea Poliției Locale, însă nici după 45 de zile de la înaintarea solicitării nu a  primit răspuns. Aflat în apropierea sediului Poliției Locale, a decis să facă o vizită neașteptată.
“Am cerut o audiență care mi s-a acordat. La audiență, domnul șef de la Poliția Locală a binevoit să răspundă doar în scris. E ilegal. Am fost la Primărie să înregistrez un apartament, ca să pot plăti impozitul. Fiind în aceeași clădire și sediul Poliției Locale, și solicitând deja o audiență de 45 de zile, am bătut la ușă și am intrat în camera de primire. Au început să mă împingă și să mă lovească.”, afirmă Marinescu.

Cristian Marinescu zice ca a fost  agresat de Politia Locala! Video

Din acel moment a pornit un întreg scandal, însoțit de bruscări, strigăte și injurii. Polițiștii locali, iritați de sarcasmul fostului secretar de stat și de camera de filmat, l-au împins în încercarea de a-l scoate din incintă, provocând în schimb o scenă care a ridicat în picioare întreaga clădire.

Întreaga scenă o puteți urmări în materialul VIDEO de mai jos:

Conexiuni cu Constanța!

Cristian Mihai Marinescu a fost membru PSD, lider PC. În ianuarie 2013, Marinescu a fost numit secretar general adjunct la Ministerul Transporturilor, funcţie din care a fost eliberat pe 11 decembrie 2014, rămânând totuşi în minister.

Cristian Marinescu a fost și președinte al organizației de tineret a PSD Sibiu, membru al Consiliului de Administraţie la Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti, membru în C.A. la Autoritatea Rutieră Română (ARR), membru în CA la CERONAV Constanţa, preşedintele comisiei de privatizare din cadrul Administraţiei Canalelor Navigabile SA Constanţa, preşedintele AGA de la CFR SA, preşedintele AGA de la GEI Palat CFR SA, preşedinte AGA la Telecomunicaţii CFR şi membru AGA la Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu.

Acesta a activat și ca fost vicepreședinte și coleg în CA cu președintele Johannis și Werner Keul, la clubul de fotbal sibian.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Locali facuti la apelul bocancilor!
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369