REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.6° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.6° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Cristian Popescu, fost consilier PSD la Năvodari, ridică încă un bloc cu 7 etaje pe promenadă!

Cristian Popescu, fost consilier PSD la Năvodari, ridică încă un bloc cu 7 etaje pe promenadă!

Andreea POPA 29 mai 2023 | 00:00 3408

Societatea Waves House SRL din Năvodari intenționează să își mărească portofoliul investițiilor. În acest sens, societatea a obținut recent un nou document pentru edificarea unui imobil cu 7 etaje, pe strada Promenada Năvodari, numărul FN. Vă reamintim că societatea nu se află la prima investiție în zonă, de-a lungul timpului construind mai multe blocuri.

Cristian Popescu, fost consilier PSD la Navodari, ridica inca un bloc cu 7 etaje pe promenada! Cristian Popescu

Firma Wave House, deținută de fostul consilier Cristian Popescu, intenționează să ridice un imobil cu regimul de înălțime D+P+7E, cu funcțiunea de locuințe colective cu parcare la demisol, dar și spații comerciale la parter. După solicitarea către Agenția pentru Protecția Mediului, societatea a obținut un certificat de urbanism de la Primăria Năvodari ce vizează ,,Construire imobil D+P+supantă+7E cu funcțiune mixtă de aparthotel, alimentație publică, spații comerciale, împrejmuire teren și organizare de șantier”. Imobilul ar urma să fie edificat pe strada Promenada Năvodari, nr. FN, LOT 1/2 SI 2/1/1/2+2/1/1/1/2+1, LOT 1.

Cristian Popescu, fost consilier PSD la Navodari, ridica inca un bloc cu 7 etaje pe promenada!

Date despre societatea Wave House SRL

Societatea Wawe House SRL a fost înființată în anul 2013 și are sediul în orașul Năvodari, strada Sănătății 3E. Firma este deținută și controlată de fostul consilier Popescu Cristian Ștefan și soția sa, Popescu Mihaela Vica. Încă din 2015, societatea a investit în mai multe proiecte dintre care amintim de Complex Wave Residence, Wave 8 Panoramic, Wave 3, Wave 2 sau Wave 1.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce treaba mai are Popescu cu PSD -ul. Nu a mai trecut pe la partid de 8 ani. A plecat inainte sa-i dam afara pe gasca de p****i ai lui Matei.
4
0
Jos palaria! Nu stiu ce ai facut cand erai consilier, dar acum stiu cat de mult muncesti. Jos palaria!
4
0
Gunoi esti tu porcule.
3
0
Mult succes și spor la cât mai multe proiecte! P.S: Doar oamenii mici comentează și doresc răul gratuit!
5
0
Felicitari pentru profesionalism și pricepere! La cât mai multe proiecte, avem nevoie de profesioniști, dorim ca orașul Năvodari sa fie pe harta atracțiilor de pe riviera r*mânească. Mult succes domnule Popescu, cu respect!
5
0
Jigodiile comenteaza. Jigodiile au construit ceva in viata lor? Sau au fost si vor fi numai pupincuristii lui M...i. Traiasca Orasul Navodari!
5
0
Cel mai corect patron dintre dezvoltatori. Sa ne trăiți mulți ani. Sper sa lucram și la Wave 20.
5
0
Sunt un client mulțumim, calitatea finisajelor și promptitudinea își spun cuvântul!
6
0
Recomand cu încredere omul Cristian Popescu! Calitate, profesionalism si promptitudine. Eu sunt impresionat din toate punctele de vedere. O familie deosebita! De abia astept sa ma mut. Spor si bravo Navodari!
7
0
Pentru "un gunoi". Chiar ca esti gunoi domnule M. N. Caracter zero
5
0
Felicitari. Nota 10 pentru blocuri Wave.
5
0
UN GUNOI CORUPT . Toate comentariile sunt fake, o sa ajungi si la parnaie domnule Popescu baga-mi-as p**a-n nevasta-ta
0
10
In acesta sper sa prind și eu unul ! Cum luam legătura! ?
2
1
Un lanț de blocuri deosebit de la aspectul exterior , in culori marine, pana la cel mai mic detaliu! Așteptăm cu nerăbdare sa vedem locația finalizată și la cât mai multe ! Balconul generos cum nu mai găsești ! Felicitări domnule Popescu !
7
0
Blocuri de nota 10. Sper sa cumpar si eu un apartament in viitoarea cladire. Super om
8
1
Cunosc toate proiectele dlui. Popescu si ale societatii Wave House SRL, toate sunt facute cu simt de raspundere, iar finisaje sunt de calitate superioara. Haterii sa se abtina!
8
0
Este foarte important să comentezi în cunoștință de cauză. A nu fii rău voitor! În apartamentele wave, am fost două veri consecutiv și pot spune cu certitudine că nu am găsit niciun motiv să critic. Este o firmă care lucrează cu materiale de f bună calitate. Se pune mult suflet și cei care au fost in apartamentele lor, au numai cuvinte de laudă. Cristian este un OM cu simț de răspundere , muncitor și corect, trebuie felicitat. Avem nevoie de câți mai mulți astfel de oameni.
8
0
Felicitări celui mai serios dezvoltator!Calitatea își spune cuvântul!
9
0
Cea mai serioasa companie! Blocurile construite sunt de calitate superioara! Felicitări și mult succes în continuare!
10
0
Mult succes in continuare!Este un dezvoltator de succes si proiectele finalizate vorbesc de la sine!Avem doar cuvinte de laudă pentru dl.Popescu si compania Wave House!Felicitări!
9
0
Cunosc proiectele Wave si au o calitate premium, de la structura pana la finisaje!
10
0
Blocurile sunt de calitate! Felicitări pentru munca depusă!!
10
2
Cele mai calitative blocuri,făcute cu simt de răspundere. Dar e mai bine sa moara capra vecinului decât sa ne bucuram de realizările unui om care chiar face lucruri de calitate.
11
2
Un muncitor! Felicitari! Sa ai spor!
10
1
Bani furati nu cinstiti
6
8
Doamne Ajuta sa fie un bloc solid , facut cu simtul raspunderii! Cristian e un om super corect, stie ce are de facut
7
7
Asta construiește blocuri din salariile de la primărie A muncit mult se vede in poza e transpirat stand jos La bani și blocuri construite ii verifică Geta de la coafor
9
9
PSD Să trăiască că escrocii roiesc. Un țăran nenorocit dar infiltrat bine în PSD. Față de călcat de tren dar ifose de șeic. Dacă face careva un control la ce a construit și construiește pușcărie pe viață.
8
11
Ce fata de pesedist ai!
8
9

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367