REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
12.3° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Cristian Preda îl critică în termeni duri pe Liviu Dragnea din Parlamentul European: 'Totul se face pentru a-l salva pe marțafoi'

Cristian Preda îl critică în termeni duri pe Liviu Dragnea din Parlamentul European: 'Totul se face pentru a-l salva pe marțafoi'

Replica API 15 aprilie 2019 | 00:00 237

Europarlamentarul român Cristian Preda a lansat un atac dur la adresa președintelui PSD, Liviu Dragnea. Aflat la dezbaterea despre statul de drept din Parlamentul European, Cristian Preda a susținut că guvernarea PSD-ALDE face presiuni pe magistrați pentru a-l salva pe Liviu Dragnea, conform stiripesurse.ro.

„Aș vrea să spun că trebuia să fie cineva aici din partea României. Regimul nu mai e un stat de drept. Majoritatea face exact ceea ce domnul Nica zicea: presiuni pe magistrați pentru a-i obliga să revină asupra deciziilor luate. Totul pentru a-l salva pe marțafoi. Cine e premiat în UE pentru că fură?”, a spus Cristian Preda.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Doar iesind la vot se mai raresc unguri si PSDisti abonati la pomul cu mere de aur numit U.E,fiindca astia spun stati acasa ca noi ne votam.Daca iesti si voi la vot poate aveti alta optiune ne luati noua din cozonac,asa ca voi prostimea stati acasa ca aven noi grije de tot si toate.
0
0
Eu pe asta il votez !!! Cu dedicatie pentru NEPUTINCIOS PRIMAR CONSTANTA FAGADAU !!!
1
3
Dragi alegatori romani! va rugam sa veniti in numar mare la alegerile europarlamentare! avem o oferta foarte bogata aveti de unde alege - hoti, parveniti, analfabeti, imbuibati, tradatori, chiori, matracuci botoxate, femei mustacioase, pitici ciupiti de molii si multi altii care abia asteapta sa traiasca ca sultanii pe spinarea voastra. Ce primiti in schimb? dispretul lor suveran si servicii de cea mai proasta caltate. Traiasca ue!
4
1
Preda cap de bula cu urechi sugei chiloti lui Dragnea.
8
1
Ii sugi tu muistule organul lui Preda , un sorosist tradator, lui Ciolanis-6 case, un grobian semianalfabet puturos si amator de turism, lu nevasta-sa cu cracii la vedere in biserica, nu ma supar daca i-0 tragi si lui Macovei- Ciocanitoarea, ca Soros nu mai poate. E normal, are 85 de ani.
5
4
Ce va mai place sa i sugeti pula lu fragnea, postacilor!
1
8
El nu e in masura sa critice nici macar un hot ca Dragnea. E pe lista tradatorilor de romania. Dragnea macar mai incearca sa mai dreaga busuiocul desi e incompetent. Totul pentru o efemera putere.
9
2
Eu sunt rupt in cur de foame,plec sa ma dau cu Tirul si in urma nevasta-mea da cu curu,in repaos fac Taxi pirat in centru la Cernavoda cu cazanu plin de rugina!
5
3
mai bine ALDE PSD facea presiune pe gura ta cu falusurile sculate ,pana iti umplea tartacuta cu ceva macar ,ca bate vantul rau pe acolo .Lenuta te asteapta in Costa Rica sa-i vizitezi pasarica ! Mai tradatorule ai fost basist pedelist, ai lins pizda Udrei in PMP, acum sugi pula lui Ciolos in Plus mars la cacat tradatorule !
7
4
Mancator de cacat la adresa Romaniei!Mare rusine
10
3
Treci la pupat dosul Ebei, ca la asta te pricepi cel mai bine
13
4

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218