REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
14.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Cristian Radu

Cristian Radu

Replica API 23 martie 2017 | 00:00 476

Nu există municipiu mai agitat ca Mangalia. E ceva de vis urât! În asemenea condiţii, primarul Mangaliei, Cristian Radu, nu poate decât să stea cuminte. Să tacă şi să se ascundă cât poate de duşmani, că, oricum, orice ar zice, tot îl "taxează" careva! Prin urmare, cea mai sigură e strategia "struţului".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
scuze nu stiam ca este primar, cum .... oare la-ti ales bai oameni buni ca eu din ce-am vazut la voi acvolo este cea mai mare mizerie si dezordine, veniti la noi la 23 August ca pana si comunele arata mai bine !
1
0
stim ca esti un muist jumi-juma, dar ca sa spui ca asta a adus supermarketuri asta intrece orice nesimptire cretinule, care din ei nu ar fi vrut ? Astia s-au lansat ei cu oferta acum si ceilalti si posibil mai urmea-za, Dar esti un mare cretin sa spui ca asta ne-a desputit, poate pe tine iar tu sa ne lingi la kr pe noi caci asta va termina doua mandate cheltuind bani fara numar, banii nostri pe tot felul de tampenii, nimic cu gust si durabil, te vei comvinge in timp de tot, asa ca mars la lins !
1
0
Bai, nesimtitilor : daca nu ar fi castigat Radu al doilea mandat va regulariza Iorgus si gasca lui lihnita de va ramanea scoicuta goala. Asta macar v-a desputit si v-a adus supermerket-uri ca sa nu mai cumparati peturi cu bere de la aciuatii lui la preturi triple de ragaiati pe cur... Voua, numai de mocangeala v-a fost viata, norocul a venit de la cei care au muncit cinstit si au inteles ca Iorgus e epava, hic, otrava Hai, pa
2
2
oare gandeste are neuroni ? Pai ce a facut cretinu asta pana acum ? a realizat ceva de interes ptr. localnici si de bun augur ? sa fie placut , de folos si de durata ? parcul de kk ce arunca apa cu tonele si tot usat este gazonul, nu exista o floare si este pus la locul nepotrivit, acolo se putea construi ANL-uri, ori blocuri de locuit, orice altceva ... , aleia fostilor tei cetrotuar cu placi inscriptionate cu artisti si alte pers. din marmuta acum trotuar din piatra cubica sa calci ca- strachini si n. n. probleme ! merita oare altceva ???
4
1
comunitarii tai stiu doar sa se ia de noi la scoala de la sens ca ne luam copiii? unde sa oprim si noi masinile? fa o dispozitie sa ne lase in pace intre 11 45 ,12 00 ! altceva ei sunt in stare? sa prinda si ei niste hoti,sau sa previna alte lucruri mai grave sunt in stare? la ce gloata si ce fete au ce sa le ceri? pana mai ieri cand nu aveau norma de hrana mureau de foame cu 1000 lei salariu,acum au prins tupeu? jeguri infecte si analfabeti! vezi ca vin in audienta la tine,plus ca te am votat!
6
4
uita-te la R.C cap de pwla ce fata de nesatul are si incredibil tot el ne conduce...pardon d-l Mason R.C
5
5
Fara gluma,Daca venea Papa de la Roma primar in Mangalia,ar fi fost luat la misto' si aspru criticat ,pentru ca gloatele de rebuturi umane sunt ca si betonate in sistemul de conducere fatisa si din umbra a orasului. Interlopimea traditionala amestecata cu alte personaje cu influenta din cauza pozitiei financiare si de obedienta fata de orice este mafiot constituie de fapt baza orasului. Nu vedeti ca deja multi din cei tineri si cu adevarat buni pleaca definitiv? At pleca peste 80% dar varsta sau alte motive obiective sau subiective opresc asta. Primarul nu poate nimic fara oameni buni .
5
4
Isi vede de treaba! Daca s-ar opri la toti cainii care latra ... Ca dovada a faptului ca lucrurile se misca in directia buna pe litoral, pana si Moroianu a inceput sa investeasca.
5
6
Pai ce voteaza moca...numai excroci.TotI CONSILIERII PSD primesc stimulente financiare sau de alta natura.Numai jegosi care se gandesc la interesul lor.Uoooo psd
7
3
Poate il ajuta DNA-ul si-l ascunde de tot daca tot ii place sa stea ascuns.
8
6
vai de capul vostru cu un asa primar!?
8
5
cum asa are majoritatea !! tanase ,bocioc ,manganu toti voteaza cu iel mai ceva ca cei din PNL !!!!!in dobrogea 2 nu e canalizare nui cablu tv ce a facut in 5 ani acest canceros a asfaltat strada lu tasu
6
3

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102