REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.2° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Cristian Radu

Cristian Radu

Replica API 25 iulie 2017 | 00:00 604

Primarul Mangaliei, Cristian Radu, mesaj pentru duşmani

Sunt pierdut, dat dispărut,

Oare ce oi fi făcut?!

Duşmanii mă caută-n zadar,

Unde-oi fi ei n-au habar!

N-au văzut că-n primărie

Stau cu orele... o mie!

N-au decât să facă plan,

Că oricum este în van.

Nu mă răstoarnă din post,

Se agită făă rost!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Radu a ajuns bogat si acum este magnat Latra ca un maidanez dar de fapt e pichinez El se jura ca nu fura dar avere el aduna Este navestist vestit si un smecher haladit In vacanta a plecat asta i un primar ratat .
4
0
Raim si Beinur! Hai pe bune,sa o dam pe fata ,Mangalia este condusa realmente de niste super-cacati imputiti cu aere de domni,de asta nu se poate face nimic aici! Orasul pare oras,dar e un fel de comuna . Taxe de protectie,zone de influenta, ,,baremuri '' pentru angajari la principalele firme inca ramase, inclusiv mizeria aia de Daewoo,toate astea nu trebuiesc spuse,dovedite,ele sunt simtite pe pieile mangaliotilor . Oamenilor cinstiti le e scarba de propriul oras,nestiind ca scarba ar trebui dirijata asupra unora,cu nume,prenume,CNP,dar cine stie cine sunt ororile ,mutantii? Mai bine pleaca.
3
0
vin eu si administrez gratis orasul asta si vei vedea cum arata! o luna stau atat! gratis! aceea e faleza? acela e parc? nu vezi ca e facut in bataie de joc? aia au fost meseriasi? ma minunez! repet,gratis! cum sa stai in plina vara cu faleza in bezna? ala cu new belvedere de ce ne interzice trecerea pe trotuar? e trotuarul nostru nu a cumparat el hotel cu tot cu trotuar!cum e posibil?
8
1
Un excroc penal. La ce va asteptati de la unul care toata viata lui doar a furat? Da a mai distrus si orasul ca daca doar fura dar mai facea si ceva treaba nu era lumea asa pornita.
10
1
jegule vezi ca inca mai ai sa imi dai bani ca ti-am scos lumea la vot.de ce nu mai raspundeti la telefon?
11
1
Nu doresc sa supar pe nimeni,dar acest primar nu a contribuit la nimic,in a ajuta acest oras frumos Mangalia!Ce este oameni bun de facut,pentru a scapa de acest asa zis primar?
16
3
Mai ma lasati cu primarul!!! Nici in primar,bun sau rau,nu poate face nimic la fel bine sau nu,de unul singur. Coclitilor, Mangalia este ocupata de hahalere cu mintea tulbure si malefica,asa ca poate sa vina primar si Papa de la Vatican,tot un cacat va fi! Sa demisioneze Cristian ,si? Ia ziceti ce zgubilitic va veni in locul lui asa,ca chestie? Si ce va face el,si cu cine? Nu intelegati ca orasul se duce la vale halit de stabi decerebrati si gasti de oameni rai, efectiv foarte rai si toxici?
6
8
Cel mai hot primar din tara.Nu va parasi Mangalia si pamantul fara sa plteasca,el si gasca lui de excroci.DUMNEZEU SA NE AJUTE....
10
8

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218