REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
9.4° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Cristian Radu

Cristian Radu

Replica API 28 august 2019 | 00:00 765

Era, la un moment dat, o glumă: "Băsescu e de vină!". Că ploua, că ningea, că se oprea apa la robinet - clar, Băsescu era de vină! Aşa şi primarul Mangaliei, Cristian Radu! Orice s-ar întâmpla în oraş: Radu e de vină! Nu că ar fi top cel mai bun primar, dar, totuşi, să păstrăm proporţiile: nu are cum să fie vinovat un singur om de toate frustrăile unora sau altora!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cel mai mincinos si nemernic primar pe care l-a avut Mangalia.Stie ca nu mai are nicio sansa sa fie reales,se ocupa numai de afaceri personale,darproblema grava este ca lasa o Mangalie urata si dezastruoasa.
8
5
Dai inainte cu garajele RaducuMai sunt 3 pe str. Albatfos spate bl. G1. Succes !
4
5
Sa fim seriosi,Mangalia chiar nu se poate lauda cu o majoritate civilizata ci mai degraba cu un mental colectiv in general rudimentar. Ca sa faci lururi bune la nivel de oras,in afara de primary ai nevoie si de restul oamenilor. Puteti pune la primaria Mangalia orice mare personalitate a lumii,fara restul oamenilor care sa actioneze in sens pozitiv ar fi fix o p..a de cal.
6
1
Stiti voi astia de la Replica ca nu e Radu Cristian de vina pentru dezastrul din Mangalia? De unde stiti ma ? De la Colgiu care va da bani lunar? Cel mai nenorocit primar din Romania.
8
6
Radu Cristian este un cretin care si-a batut joc de Mangalia timp de 7 ani! Orasul este in faliment nedeclarat, pe primul loc in Romania la datorii, avem datorii mai mari ca Bucuresti, Timisoara sau Constanta! Datoria Mangaliei este 96% din datoria publica a judetului Constanta! Daca nu il gonim acasa la alegerile viitoare nu va mai exista Mangalia pe harta Romaniei...
8
5
Omul asta nu a facut nimic in cei 7 ani de mandat . ESTE CEA MAI URATA MANGALIE DECAND MA STIU .OMUL ASTA TREBUIE SA PLECE SI MAI MULT DE ATAT TREBUIE SA RASPUNDA PENTRU BATAIA DE JOC FATA DE CETATENII ORASULUI.
8
5
Am distrus tot orasul,am stricat trotuare in toata zona"Colonisti,am daramat garajele si am lasat focar de infectie in toate cartierele,eu stau in constanta ,fac naveta,nu ma injosesc sa stau intr-un orasel distrus de mine.
6
4
De ce nu-i aratati si viluta de bugetar, situata pe malul Siutghiol?
7
4

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369