REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Cristian Radu

Cristian Radu

Replica API 29 februarie 2020 | 00:00 643

Toate femeile să vină la...Cristian Radu! Primarul din Mangalia nu ştie ce să mai facă pentru a intra în graţiile sexului frumos, astfel că a profitat de ocazie şi a organizat o ditamai petrecerea pentru 8 martie. Că doar e la modă, în rândul edililor.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asta e poza veche..nu era botoxat
3
0
Usor usor s-a trezit dupa 8 ani. Pai daca 8 ani numai a furat plus 12 inainte la garda ce ziceti se mai trezeste asta?
3
0
Laba trista asta de radu sau jumi juma cum i se spunea la garda financiara este un jeg de om. Un hot imputit, si-a construit o vila langa facultate in Cta pe numele soacrei la care au muncit gratis diferite firme ca de, este a sefului de la garda. Sa iti iau fata in pula raducule si sa le dau muie la toate curvele din familia ta acum de 1 Martie.
6
1
Numai barfitori pe aici,tate masculine majoritatea.Mangalia are nevoie de oameni cu intiativa,oameni cu ambitii,oameni care iubesc orasul nostru.Radu Cristian,usor,usor,s-a trezit si si-a dat seama ca daca nu isi schimba atitudinea oamenii nu-l vor mai vota.Mangalia isi va schimba fata,va deveni un oras cu adevarat european.Bravo si mult succes in continuare Radu Cristian!
4
6
Asta e doar pentru voturi ca el o iubeste doar pe Alinuta. In noul mandat o sa fie city manager.
6
2
Cand se face ceva, de ce se face?!Cand nu se face, de ce nu se face?!Asa este romanul, tot timpul nemultumit, din cauza asta suntem, unde suntem...
4
6
se fac si carti de identitate de mangalia?
3
0
ba radu,desteptule,la scoala putina pe care ai facut.o n.aia auzit ca arborii filtreaza praful,bacteriile si virusii si dau oxigen?In ei crec pasarelemsi alte vietati. De ce ne lasi bouare fara pomi,arata mizerabil mangalia si statiunile? atit ve duce mintea pe tine si tataroii din consigliu,nascuti in stepa? bouare,daca o tuia de 20 cm costa la dedeman 22 lei,cit costa miile de pomi de peste 5m taiati de tine din mirlani,hotie din mangalia? cit de prst trebuie sa fii?mai hot decit iorgus,tatal borfasilor,vrei sa.l ajungi?
9
2
M-am baga si eu la petrecere, ma descurc domnule primar, dar vreau directoare la Herghelia de armasari purii din Mangalia! Aduc si 100 de voturi! Multumesc anticipat! De unde iau invitatie?
12
3
Mache,poate ca ma-ta ar vrea raporturi sexuale si e prea nasoala sa fie acceptata de cineva ,chiar de ar plati bani grei. Cum naiba te-a facut pe tine?
8
6
La petrecearea organizata de Radu Cristian se vor selecta 3 femei care dupa mai multe raporturi sexuale cu acesta, vor fi numite director in Primarie sau institutiile subordonate! Daca prestatiile doamnelor sunt peste asteptari, se pot accesa functii de director si in deconcentratele de la nivel judetean! Va asteptam cu mare interes!!!
15
3
Foarte frumos,o initiativa de laudat,o sa merg si eu.
8
14
Un gest frumos din partea lui,bravo!
8
14
toate curvele sa vina mai ales cele masculine
15
6

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614