REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.7° ConstanÈ›a Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
15.7° ConstanÈ›a MarÈ›i, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

Cristian Radu

Cristian Radu

Replica API 4 martie 2020 | 00:00 1940

Cristian Radu, primarul din Mangalia:

În curând voi anunța,

Probabil, candidatura mea!

Încă un mandat și hop,

Împărat să fiu, de top!

C-am făcut și tot voi face

Și știu, lumea mă place!

Mangalia e vis frumos,

Iar stațiunile întoarse pe dos.

Că-i Neptun sau e Olimp

Haide, frate, că e timp!

Mai este până la vară

Oricum traficul e bară la bară!

Mai contează că-i paragină?

Ce atâta tot stați geană?

Las' că merge și așa.

Oricum tot mă veți vota!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Un jeg. Si-a pus amanta directoare la spital.
2
0
nenea paulescu vezi ca ti s-a suit creierul la cap. nu jigni electoratul ca ei ne da papica.naravurile sunt ale unor oameni care sunt in cel mai bun caz aventurieri veniti la capatuiala pe litoral.De-aia noi nu avem o COMUNITATE de cetateni .Avem o adunatura descompusa de indivizi care alearga sa-si umple burtile si buzunarele.
2
0
Bun sau rau,nici un primar nu poate schimba naravurile mangaliotilor. Orasul nu inseamna doar cladiri,strazi,malul marii. Orasul inseamna mai cu seama populatia,care daca nu se apuca sa investeasca in propria evolutie intelectuala si morala,poate primi cadou cladiri ca in Dubai,ca tot nimic nu se va intamla cu mintile ruginite asa ,de la sine. Rautatea,ura si pe frunzele care cad,lipsa de dorinta cunoasterii reale si a socializarii de tip uman,nu de haita,caracterizeaza din pacate si Mangalia,nu doar Caracalul sau alte localitati medievale moral.
5
2
pa iorgus sa ne dea, ca si noi lam votat
0
4
Ba pe Ozzy il votam Leo Vucea Minca chiar Findca au furat la vama Cind tu nu aveai habar Nu de strazi avem nevoie Ca asa era Iorgus Vrem pe cei ce stiu sa fure Sa furam si noi acus Cu primar retard tatar Noua ne va merge bine Cand ii da la cui el jar Proiectele vor stagna Iar noi pavele vom fura
3
4
Foaie verde de tambal, Radu este iar pe val, Primar sa fie pe veci, Sa te uiti pe unde treci, Si sa vezi orasul nostru, Mai ceva decat New Yorku... !
8
10
Toata Mangalia este un santier deschis,se lucreaza non stop,chiar si duminica.Daca pana la alegeri se finalizeaza din lucrarile incepute si Mangalia v-a avea o noua fata,eu si familia mea o sa votam Radu Cristian.Felicitari si spor la treaba.
8
12
Din ani 70 nu s-au mai facut asa lucrari de proportie in Mangalia,la sfarsitul lui Mai o sa vedeti cum v-a arata orasul nostru,eu sunt optimist si am incredere in primarul nostru.Radule,fa ce trebuie sa faci,termina lucrarile si tot tu vei fi primarul nostru!
8
12
Un mincinos notoriu care a distrus orasul pentru a avea firma lui Daf Trans de lucru. Vine vara si orasul arata ca dupa bombardament, cerseste voturi de la batrani cu plicurile de bani, pungile de mancare platitile din bugetul Mangaliei. Sper sa scapam de el la alegeri!
13
8
Un nesimtit si un mincinos ordinar! Cel mai de c.... primar....
11
8

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369