REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.7° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
13.7° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Cristian Radu

Cristian Radu

Replica API 28 martie 2020 | 00:00 1818

Cristian Radu, primarul Mangaliei, despre un eveniment anunțat pentru mai, dar care... nu ar fi real:

Nu organizăm nimic,

E un fake, nu știu nimic!

În SEAP? Da’ fugi d-aici

Parcă aveți zambilici!

Cine știe ce o fi,

Fantome sau chestii vii!

Evenimente paranormale

Să vină un exorcist la mare!

Să stârpească răul, da!

Care publică așa

Tot felul de anunțuri

De prin te miri ce puțuri!

Gata, rezovăm dilema,

Și dispare și problema,

Suntem zen și cuminței

Stăm în casă, ghiocei!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
La Mangalia am observat ca nu sunt probleme cu virusul ci cu disparitiile.Au disparut acele persoane care in fiecare dimineata nu pierdeaua ocazia sa ne ureze o dimineata placuta de pe terasele hotelului dobandit de la persoane cu handicap. Nici un spatiu locativ nu a fost pus la dispozitia autoritatilor locale din cele insusite legal de fostii edili. Au disparut rotaristele dar ele au o scuza deoarece s-au inchis saloanele ce le acopereau laba gastei si nici nu mai au voie sa iasa decat intre orele 11-13 .In Mangalia se vede cu ochiul liber persoanele parvenite vesnic prezente pe FB .
2
0
Radu Cristian,primar al Mangaliei,noi cetatenii te rugam sa convoci un comitetul de urgenta,pentru situatii de urgenta cat mai curand,ca sa evitam un dezastru.Convoacai pe seful politiei,seful fortelor navale,seful pol de frontiera,pe seful pol locale si scoate-ti cat mai urgent oameni pe strada.In oras nu vezi niciun politai,soldat,reprezentati ai pol locale,toata lumea face ce vrea.Daca nu faci asta cat mai curand,de luni,o sa fie haos,dezastru si o sa fi-ti cu totii vinovati de sutele de victime.Demonstrati ca va pasa,implicati-va mai mult!!!
4
0
Radule,tu te-ai nascut cu stea in frunte,cu asa contracandidati o sa defilezi si la alegerile urmatoare.Contracandidati fara substanta,fara coloana vertebrala si mai ales fara omenie si fara frica de Dumnezeu.Pune osul la treaba,sa te implici mai mult si sa cheltuiti banii orasului mai cu chibzuinta,spor la treaba!
3
1
Gata am scapat de corona inca nu stiati a inventat ozzy o formula si l a rezolvat si pe asta
4
3
Un primaria de kacat sa se ilzoleze CA El sa ramana la constanta
2
3
Mai nea Radu lasa spilul, Ne mananca crocodilul. Vezi de COVID nu mai sta, Lasa samba si cha cha !
2
0
Vezi mai Cristi,ca asistentele si medicii din Mangalia nu au echipamente de protectie, ciuciu ochelari,combinezoane si manusi ,masti suficiente pentru o activitate sigura . Medicii si asistentele din Mangalia nu sunt departe de ce e la Suceava,in caz ca apare un contact Corona. Ce zici,nu mai bine bagi banii aia in echiparea spitalului si mediciloe de familie in loc de vajaiala cu masinile? Nu e mai importanta sanatatea mangaliotilor decat castigul lui Mihai Leu,ca precis ala nu se plange de bani?
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102