REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Cristian Radu a UITAT că staţiunea Olimp ţine de Primăria Mangalia. VIDEO

Cristian Radu a UITAT că staţiunea Olimp ţine de Primăria Mangalia. VIDEO

Replica API 25 aprilie 2020 | 00:32 4306

În plină pandemie de coronavirus, străzile din stațiunea Olimp sunt pustii și… pline de gunoaie. O imagine de sătuc pustiu te izbește imediat cum pătrunzi pe străduțele stațiunii. Ambalaje bătute de vânt de colo - colo, copaci și garduri vii care arată de parcă nu au mai fost toaletate de ani buni, materiale de construcție lăsate la voia întâmplării și străduțele pline de gropi sunt doar câteva amănunte din întreaga imagine dezolantă.

Stațiunile din sudul litoralului nu par a fi prea primitoare, în această perioadă, chiar dacă se apropie sezonul estival cu pași repezi. Ce-i drept, nici n-ar avea cine să le viziteze, cel puţin până pe 15 mai.

Stațiunea Olimp este una din zonele vizate de paragină și degradare continuă.

Acest loc pare desprins din filmele apocaliptice, în care nu vezi nici urmă de om.

Străzile pline de gropi, de pe care nu știi dacă mai ieși cu mașina întreagă, câinii înfometați care fug după orice autovehicul aflat în trecere, trotuarele crăpate și buruienile care ies din acestea, iarba de pe marginea străzii, care a crescut în neștire, sunt numai câteva mici detalii ale peisajului care parcă-ți dă fiori când îl privești.

Considerată pe vremuri o stațiune de lux, se pare că Olimp și-a pierdut faima și frumusețea. Aici, timpul a stat în loc…

Ne întrebăm cum a putut primarul, Cristian Radu, să lase această imagine dezolantă! Sperăm că va face efortul să se deplaseze din birou pentru a da o tură prin staţiuni, să admire peisajul dar, în primul rând, să cureţe mizeria din ogradă.

Video:

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Diana vrea si ea o ciorba moca, radu le ce faci boss lasi jurnalistii de la replica sa moara de foame in plina pandemie.
2
1
Asta a uitat de multe?daca nu-i iese nimic viteza...a blocat tot in oras...nu plateste lucrarile are datorii de habar nu au cei din consiliul local...problema este ca pot raspunde in solidar?! Ei stiu lucrul asta? Sa se trezeasca CL si sa puna presiune pe el... sunt extrem de multe datorii conturile sunt blocate si el achizitioneaza curse de masini in luna mai...treaba dumnealor sa nu spuna ca nu au fost avizati?! Cereti situatia executarilor si proceselor pierdute domnilor consilieri?! O sa aveti multe surprize cand ve-ti vedea ce are mangalia de platit!!! Trezirea pana nu este prea tarziu!!
2
3
La bugetul local contribuie si cei care au locatii in statiuni cu impozit pe cladiri, impozit sau taxa folosinta teten, taxa mijloace transport, firme si reclame luminoase plus impozit pe profit si tva de plata daca e cazul la ANAF.Ca trebuie sa ingrijesca terenul aferent si cladirile ce le detin e adevarat si in caz contrar sa suporte consecintele,dar iluminatul public, strazile, trotuarele cat si terenurile din spatiul public sunt in administrarea altcuiva.Iar mizeria apartine noua oamenilor care nu suntem educati.
4
0
Cel mai ridicat procent de vina pentru starea statiunilor este a managerilor locatiilor turistice. Ce vreti,ca din bugetul local,adica din taxele si impozitele mangaliotilor sa se dea bani cu roaba pentru gusatii private care storc ultimul leu din profit si nu reinvestesc? Pai hai sa ne facem toti firme si contribuabilii sa ne sponsorizeze,ce dracu '! O fi si partea primariei cu ceva bube,insa hai sa vedem ce hahalere se ocupa de turism si se imbogatesc pe fraiereala turistilor si salarizarea basinoasa a angajatilor sezonieri!
6
5
Dar falezele din Venus si pana in Jupiter nu le vede nimeni,nici nu pot sa se plimbe turistii vara,de un carut pt bebelus nu mai vorbim,iluminatul e la pamant...
5
2
Tot orasul e la fel nu numai Olimpul. Un imputit de primar, abia astept sa scapam de el.
5
4
Votam Radu Cristian, are multe proiecte incepute care sigur le va finaliza. Numai vrem sa auzim de Iorgus, PSD si ALDE, care au distrus tara.
9
14
Eu merg tot cu Radu Cristian la alegeri E singurul care are dorinta sa schimbe Mangalia Restul Iorugus Tusac si altii si-au batut jic de ea cioarda la greu
11
12
Opa...A inceput campania!Nicu Moroianu sa fie foarte atent ca Iorgus o sa-l puna sa faca un pas in spate si o sa-i zica...Bai Nicule,am facut un sondaj de opinie si sunt mult in fata ta,asa ca imi pare rau dar eu o sa candidez.Aceeasi miscare perversa si inumana,marca Iorgus de acum 4 ani cu Foleanu.Sa va vad ce o sa mai zice-ti atunci cand o sa se finalizeze lucrarile,Mangalia si statiunile o sa arate altfel,mai frumoase si mai primitoare,a,o sa spuneti ca s-a turnat mult beton si asfalt,ca bordurile sunt prea mari si ca nu mai creste iarba.Radu Cristian,termina ce ai inceput si te votam!
9
6
Toate terenurile din statiuni sunt ale familiei iorgus sau ale acolitilor lor. Sa-si stranga gunoaiele latifundiarii
14
1
Adevarat,statiunea Olimp,nu mai tine de Mangalia,tine de fam Iorgus si asociatii.Printre asociatii lui Iorgus este si Nicu Moroianu,care inca este in campanie electorala.Nicule,stai usor ca alegerile or sa fie prin decembrie,inca nu-ti da arama pe fata!
12
4
RADU CRISTIAN UN MARE BOU SI DISPERAT DUPA BANII A FURAT SI FURA CAT IL SPIZINITI POLITIC
11
10
olimpul neptuniul,vindute de iorgus securistilor si judecatorilor care l.au albit,arata precum o afacere securista:falimentare! Inca mai sint vreo trei blocuri de 12 etajecare asteapta fraieri,vile facute linga calea ferata,vile facute la o plaja in care.ti rupi picioarele.Faliment peste tot.Secauta fraieri,investitori,dar banii furati nu pot fi albiti in olimp,n.ai cum. Cristian,loaza politista,taie si betoneaza ce a mai ramas,ca sa arate totul precum saturn venus mangalia,o tiganie,zici ca esti in zabrauti!
10
10
Da, da, Cristi n-a mai dat banu la Replica si au unceput criticile ! Mas media te ridica, mas media te coboara !
18
6
Radule iar ai uitat sa platesti cotizatia la ziar.
21
5

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218