REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.1° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.1° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Cristian Radu, către cetăţeni: Mangalia a obţinut o finanţare de 3,5 milioane de euro, nu sunt bolnav, nu îmi dau demisia!

Cristian Radu, către cetăţeni: Mangalia a obţinut o finanţare de 3,5 milioane de euro, nu sunt bolnav, nu îmi dau demisia!

Replica API 28 septembrie 2012 | 00:00 192

Primarul Mangaliei, Cristian Radu, a avut vineri o întâlnire cu directorii de şcoli, reprezentanţii instituţiilor descentralizate şi ai Primăriilor din vecinătatea municipiului. În cadrul discuţiilor, au fost abordate mai multe probleme stringente cum ar fi autorizarea sanitară a unităţilor de învăţământ, avizarea sanitar-veterinară a unităţilor de alimentaţie din apropierea şcolilor, transportul în comun şi siguranţa cetăţeanului. Cu această ocazie, edilul oraşului a declarat că Ministerul Dezvoltării a aprobat alocarea sumei de aproximativ 3,5 milioane de euro pentru modernizarea şi extinderea reţelei de canalizare din Mangalia şi staţiuni. "Am început demersurile în acest sens imediat după preluarea mandatului şi iată că acum Mangalia se numără printre cele patru localităţi din ţară care au obţinut o astfel de finanţare guvernamentală", a declarat primarul. El a mai spus că în prezent se lucrează la documentaţia pentru obţinerea finanţării în vederea implementării unui sistem de supraveghere video în municipiu şi staţiuni. "Avem nevoie de monitorizare video pentru reducerea fenomenului infracţional, atât pe durata verii, cât şi în extrasezon", a menţionat Cristian Radu. În cadrul discuţiilor, au mai fost abordate probleme precum ecologizarea spaţiilor verzi, colaborarea cu localităţile învecinate pentru reducerea numărului de câini fără stăpân, iluminatul public şi asfaltarea unor străzi, se arată într-un comunicat remis redacţiei.

În plus faţă de precizările departamentului de c omunicare al Primăriei Mangalia, adăugăm că, la întâlnire, Cristian Radu le-a spus cetăţenilor că nu sunt adevărate zvonurile cum că ar fi bolnav şi că ar intenţiona să demisioneze din funcţie, arată editiadesud.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614