REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
11.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Cristian Radu: Cei care au cumpărat terenuri în Pădurea Comorova au fost păcăliţi. Nu se construieşte nimic acolo

Cristian Radu: Cei care au cumpărat terenuri în Pădurea Comorova au fost păcăliţi. Nu se construieşte nimic acolo

Replica API 8 iunie 2013 | 00:00 443

Primarul Mangaliei,

Primarul Mangaliei,

Primarul Mangaliei, Cristian Radu, este încrezător că staţiunile din sudul litoralului vor face o figură frumoasă în acest sezon estival. "În Mangalia sunt 55 de mii de locuri de cazare şi sperăm să se umple toate", a declarat, pentru "Replica", primarul Radu.

El susţine că, în ciuda neajunsurilor, uşor-uşor vor fi rezolvate toate problemele, începând cu cea a câinilor fără stăpân şi până la ordinea publică, investiţii noi şi, implicit, locuri de muncă. "Veţi auzi numai lucruri frumoase despre Mangalia, pentru acest sezon estival am pregătit o serie de evenimente care vor atrage turiştii. Au început să apară şi investitorii la noi. A fost inaugurat un hotel de 5 stele în Venus, urmează un alt hotel de 3 stele, de asemenea, sunt doi investitori care doresc să construiască un ansamblu rezidenţial în Saturn şi un mall", a spus edilul. "Veţi vedea că lucrurile intră în normalitate, chiar dacă în Mangalia am găsit o situaţie greu de descris, investiţii inutile, construcţii ilegale, o afacere care e în atenţia DNA, iar aici mă refer la Pădurea Comorova. Vreau să reamintesc acest subiect, Pădurea Comorova, asta pentru că trebuie să ştie toată lumea: pădurea a fost vândută într-un mandat anterior. Însă ea nu dispare, pentru că cei care au cumpărat loturi în Comorova nu vor putea face nimic. Nu pot construi, au dat îngropat nişte bani pe care nu îi vor recupera. Au fost păcăliţi. Mai bine investeau într-un hotel într-una din staţiuni şi funcţionau acum, în sezon", a comentat primarul. "Chiar zilele trecute a venit un domn la mine, care mă întreba ce face el, fiindcă a dat 1 milion de euro pe un teren în Pădurea Comorova, iar eu i-am spus că nu poate face nimic, să întrebe la DNA, ştiu şi eu? A fost înşelat, nu va putea construi acolo, asta e situaţia. De pădure ne vom bucura şi noi, şi turiştii, aşa cum o vedeţi acum că e", a conchis Cristian Radu.

Alexandra ANTON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614