REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Cristian Rogojanu, noul şef al Gărzii de Coastă - vezi primele declaraţii!

Cristian Rogojanu, noul şef al Gărzii de Coastă - vezi primele declaraţii!

Replica API 19 iulie 2012 | 00:00 1089

Prin Ordin al Ministrului Administraţiei şi Internelor, la propunerea inspectorului general al Poliţiei de Frontiera Române, în condiţiile legii, la conducerea Gărzii de Coastă au fost împuterniciţi să asigure continuitatea exercitării actului managerial, până la organizarea concursurilor de ocupare a funcţiilor, următorii ofiţeri: comisar şef de poliţie Cristian Rogojanu - împuternicit director Garda de Coastă. Până la data împuternicirii în funcţia de director, comisarul şef a îndeplinit funcţia de şef al Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Tulcea. De altfel, şi comisarul şef de poliţie Trusan Ionel a fost împuternicit adjunct al directorului Gărzii de Coastă, care anterior a îndeplinit funcţia de şef serviciu în cadrul Gărzii de Coastă. Măsurile au fost dispuse având în vedere vacantarea posturilor în urma eliberării din funcţiile de conducere, la cerere, a directorului şi adjunctului Gărzii de Coastă.

Noul şef al Gărzii de Coastă, comisarul şef Cristian Rogojanu, îşi va petrece primele zile de mandat pe teren, urmând să se instaleze în noul său birou abia miercuri, săptămâna viitoare, după cum ne-a mărturisit chiar el. "Acum sunt la Sulina, apoi voi fi plecat într-o acţiune până săptămâna viitoare, abia miercuri mă întorc la Constanţa", a declarat Rogojanu, pentru "Replica". Pe de altă parte, şeful Gărzii de Coastă s-a arătat convins că, în perioada imediat următoare, vor fi luate anumite măsuri pentru întărirea gradului de securitate în structurile constănţene de frontieră, după atentatul terorist de ieri, de la Burgas. "Este abia prima zi pentru mine aici, dar în mod sigur se vor lua anumite măsuri de securitate, după atentatul terorist din Bulgaria. Nu ştiu dacă vor fi neapărat măsuri speciale, dar cu siguranţă vor exista", a precizat Rogojanu. Comisarul şef Cristian Rogojanu a condus până acum unitatea tulceană a Gărzii de Coastă, participând şi la concursul pentru şefia noii structuri. Rogojanu a fost, în urmă cu mai mulţi ani, şeful fostei Direcţii a Poliţiei de Frontieră Constanţa.

Cristian ANTON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614