REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Cristian Tudor Popescu a analizat prestația lui Iohannis la conferința de presa: 'A vrut să dea o impresie de umanitate. A răspuns în multe situații ca un om'

Cristian Tudor Popescu a analizat prestația lui Iohannis la conferința de presa: 'A vrut să dea o impresie de umanitate. A răspuns în multe situații ca un om'

Replica API 15 noiembrie 2019 | 10:49 355

Cristian Tudor Popescu a comentat în direct la Digi 24 prestația lui Klaus Iohannis din întâlnirea cu presa. "O schimbare majoră, față de 2014", a observat gazetarul "în multe situații a reușit să răspundă ca un om", s-a mirat Cristian Tudor Popescu.

"A fost o dezbatere eficientă, întrebările au fost în majoritate, nu de complezență, unele au fost chiar țintite, chiar incomode, nu a fost ceva formal. A așteptat președintele să-i pună întrebări toată lumea, toți cei care au vrut i-au pus întrebări, deci a fost o dezbatere utilă cu alegătorii, la televizor, cu jurnaliștii ca întrebători, după părerea mea utilă, edificatoare pentru alegători. Președintele Iohanis a vorbit perfect liber. A primit la un moment dat o intrebare stupidă pe care eu personal nu am înțeles-o, dacă are o cască în ureche, dar președintele a fost spontan și a reacționat foarte bine, și-a arătat urechea dreaptă, apoi pe cea stângă și apoi creștetul capului, 'aici este casca'.

Nu s-a arătat indignat, a răspuns perfect. S-a schimbat mult Klaus Iohannis față de 2014 când am avut o grămadă de lucruri să-i reproșez în campanie. A progresat foarte mult. Domnul Iohannis a dorit foarte mult în această conferință de presă să dea o impresie de umanitate. Ăsta a fost principalul lui scop. De aceea a zâmbit mai mult decât de obicei și de aceea a dat niște răspunsuri diferite de cele cu care ne-a obișnuit și care i-au adus porecla de 'Robocop'. A dat niște răspunsuri articulate, nu toate, a avut și răspunsuri mai dificile, dar tocmai asta dă veridicitate întâlnirii. Nu a fost tot timpul la largul lui președintele. A reuși să modifice în mare parte imaginea despre el. A răspuns în multe situații ca un om. Eu aș avea o singură întrebare de pus acum: Doamna Dăncilă când face un eveniment la fel?", a încheiat gazetarul.

Sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Tu esti un kkt, cui ii pasa de ce crezi tu?
2
0
nu o baga nimeni in seama pe madama as ca nici eu .seamana foarte mult cu bianca dragusanu injectata pestev tot numai ca bianca e mai inteligenta
1
1
Neamtul nu vorbeste pentru ca noi nu stim nemteste --_-deci n-are cu cine vorbi ----ce sa facem daca sintem inculti
2
1
si un caine e mai patriot decat johanis dar nici el nu poate sa se exprime, pana la urma conteaza si ce face nu numai ce si cum spune!
2
1
A avut dreptate Vadim cand te-a facut un ctocodil veninos ! Esti un varan cu o mie de fete ! Acum 6 ani il lingeai in cur pe Basescu betivan ca tine ! Acum lingi coaiele sasului plimbaret ! SICTIR !
5
1
Nu am votat in turul 1 dar am sa votez pe Veorica in turul doi, Macar a infiat un copil si este romanca fata de neamtul care a infiat 6 case in conditii dubioase
3
4
Despre scoala si prosti. Ce rost are sa inveti daca tu dupa scoala muncesti si nu te apuci de furat,asa inseamna sa fii un om normal dupa mentalitatea P.S.Distilor,asa a aparat UNU o administratoare de bloc hoata,cica eu o criticam de invidie ca nu pot si eu sa fur nu pentru ca nu suport hoti dovediti.
2
1
Ne jignesti inteligenta
4
1
2 jigoditi. unul pupincurist si altul facut gramada.
7
2
Romanii de calitate nu mai sunt in tara. Aceasta este explicatia faptului ca taranca proasta are fani ! Johannis este prea domn pentru voi!
8
8
O curva de om are 100000.. de fete CTP
13
8
Din contra, vanzand-onpe dancila ce mincinoasa jegoasa si ce prefacuta e, m-am hotarat sa ma deranjez si sa merg la vot ca sa-i dau la bot.
8
14
Ctp a raspuns ca stia intrebarile dinainte ale propagandistilor care n-au pus punctul pe i
18
3
CTP a luat-o pe aratura !----Klaus e acelas om ce dispretuieste poporul romin ---un arogant cu idei din timpul unui celebru dictator care doreste eliminarea unei parti de populatie adica psd-istii ----N-as putea vota asa ceva
21
14
Nu am votat in turul 1. Nu aveam de gand sa ma duc nici la turul 2. Dar scarba, provocata de acest nemtalau, ma determina sa merg si sa votez cu Dancila. Nu pentru ca o iubesc pe aceasta. Ci pentru ca nu-l mai suport pe penibilul acesta, care nu a facut NIMIC timp de 5 ani, care are o unica obsesie, numita PSD, si care apare pe ecran si silabiseste cuvintele in limba romana! Grotesc, caricatural, jenant! Multi dintre cei nehotarati il vor scuipa ca pe o masea stricata, in urma votului.
28
12
toata scarba pentru pesedisti !
11
23
CTP dar si voi, cei de la replica-pentru ca publicati asa ceva -v-ati uitat probabil la filme sf si aberati grav...Dancila a fost net superioara la conferinta de dupa!!! De asa ceva aveam nevoie sa ma convinga cei 2 cui sa dau votul
20
15
Esti un pesedist jegos! Huooo! Cred ca ai pensia babana cumetre. Eu, personal, abia astept sa va vad la pamant! Sictir be!
16
24
Ciolannis a progresat, zici? In ce? In kilograme, in fatuitate, in insolenta, in dispretul fata de o parte din cetatenii tarii, cu alte optiuni politice, in fixatii de tot felul? Asta, da! Cum sa spui ca tu n-ai nimic cu votantii PSD, dar nu-i vrei pe alesii lor in functii?! Asta e logica demna de un profesor de fizica? Vai mama lui! Tu insa, CTPule - n-am vrut, dar asta a iesit - ai ramas acelasi individ gretos si pupincurist irecuperabil. Un jeg!
33
14

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920