REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
18.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Cristian Tudor Popescu, despre Viorica Dăncilă: 'A făcut dovada că este posesoarea acelei calități pronunțate de Manda'

Cristian Tudor Popescu, despre Viorica Dăncilă: 'A făcut dovada că este posesoarea acelei calități pronunțate de Manda'

Replica API 12 noiembrie 2019 | 00:00 199

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a enumerat la Digi 24 greșelile făcute de Viorica Dăncilă în CEx-ul PSD, greșeli care confirmă faptul că pe drept cuvânt Claudiu Manda a făcut-o pe Viorica Dăncilă "proastă", notează stiripesurse.ro.

"Doamna Dăncilă, a făcut dovada că este posesoarea acelei calități pe care a pronunțat-o într-un anumit cerc, domnul Manda. Doamna Dăncilă a făcut dovada acestei calități. Prima dovadă: În plenul CEx-ului te apuci te apuci să-i reproșezi cuiva că te-a făcut proastă și pronunți asta acolo? Pronunți cuvântul, proastă? Deci un politician cu o inteligență medie, într-o astfel de situație, tace, nu se apucă și spune 'm-a făcut proasta!', pentru că pierde în acel moment. Tace și pune de-o parte un glonț cu capul retezat pentru respectivul individ, dar tace! Apoi, nu plângi! Greșeală impardonabilă. Cum să plângi în fața crocodililor de la PSD? Pentru că pierzi. Este un semn de slăbiciune care din nou îmi confirmă calitatea. Apoi, iese și pleacă, pe o ușă, știind toată lumea că se va întoarce, ceea ce s-a și întâmplat. Toate greșeli în serie. Și apoi, spuneam de domnul Manda, din nou o greșeală, Păi cum să te iei de Claudiu Manda acum? Claudiu Manda este soțul Olguței Vasilescu, care ți-a adus cele mai multe voturi din Oltenia. Fără Oltenia, doamna Dăncilă poate că nici nu intra în turul doi. Deci din nou o mișcare care arată că nu gândește doamna Dăncilă când face aceste lucruri", a observat gazetarul.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
iar v-a fugit un bolnav ? king-kong evadeaza revine pe ecrane ....
4
2
Poate interpreta un psiholog mimica din poza?
10
2
dar tu. c.t.p. de p...a matii esti ma asa destept?
6
4
Toata stima pentru C.T.P.
10
9
Asa este,este cea mai proasta femeie care a avut o functie atat de mare.O MINCINOASA si de cultura nu mai vorbim.Nu are cum sa ajunga presedinte un asemenea specimen.
13
9
Ctp nu te mai caca pe tine tu le stii pe toate.
16
13
Cum stie el tenis - desi e jucator de Clubul Roman de Presa, adica de curtea scolii - si cum stie elcinemateca - cam ca privitoarele de telenovele, si ele fiind enciclopedice in domeniu - mai rar. Ceea ce, crede el, ca il califica sa aiba pareri si despre viata noastra de zi cu zi. Ca, n-asa, toti mancam piscotul gratis de la Cotroceni, ca el. Candva, demult, chiar credeam ca ao noima. Dar zi de zi te-ai ostenit sa imi dovedesti ca n-ai. Acum m-ai convins!
9
12
CTP esti o hahalera frustrata si pupincurista!!!!
13
14
Joker 2 revine !
8
11
Acum ii lingi coaiele mutalaului ? Cum i le-ai lins betivului ?
12
17
Asta cu fata lui de depresiv , pregatit ptr ospiciu , vine sa ne povesteasca el cum stau lucrurile. Du-te bai baiatule de-aici
16
15
Da putin rudotel nu vrei? Am inteles ca pupi in cur nazistul asa cum l ai lins si pe basescu. Sluga isterica. De Tinu ne mai zici ceva javra?
15
17

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102