REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.1° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Cristian Tudor Popescu, jurnalist:

Cristian Tudor Popescu, jurnalist:

Replica API 16 mai 2020 | 00:43 1540

„Hai să vorbim de omenia acestor oameni prezenți în piață. (...) Am văzut două hoituri politice, domnul pușcăriaș mitarnic Adrian Severin și domnul actor de mâna a treia, mult spus, Bogdan Stanoevici, care a fost ministru pentru diaspora în guvernele PSD, care au venit în ideea că poate găsesc să-i mai asculte cineva. (...) În afară de aceștia, am văzut foarte mulți care se filmau cu telefonul, mulți nici măcar nu făceau selfie cu cineva, se filmau și unii chiar vorbeau, așa cum vorbesc alde saltimbancul și pușcăriașul. (...) Acești inși cu siguranță sunt antivaccin, sunt convinși că există o conspirație mondială care dorește să ne bage tuturor cipuri în cap, că țâșnesc covizi proaspeți din antenele 5G“.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Handicapatul asta are cip in capul ala sec pe care il oarta intre urechile alea clapauge. Un pupincurist iohanist, sluga fidela a regimului. Pentru toate slugile pnl iste multa multa muie din partea opozitiei.
1
2
Hoit de ziarist agronom.
2
2
o mica rectificar d.le CTP , pe Adrian Severin il mai cheama si Itzic, parintii sai ,evrei, au venit cu tancurile sovietice si au luptat sa instaleze comunismul .Si-au luat nume romanesti si uite feciorasul s-a facut hotz mare in PE , facind trafic de influenta si azi e milionar acest gunoi de Severin Itzic.
4
1
Citesti carti cu poze colorate si muzica simfonica de calitate pe care nu o intelegi dar vrei sa pari cult.Mars mah analfabet functional.
2
1
Ce sa faca si oamenii cu paie in cap? Daca nu mai e la moda Dragnea,muie PSD,Dancila,la ce sa mai borasca taraturile ? Iohannis si haitele lui ar trebui sa fie multimiti ca haimanalele isi mentin antrenamentul si in caz de nevoie au pe cine sa asmuta impotriva unora sau altora,cum vrea p.la lor. Unii citesc carti,asculta muzica de calitate,altii latra ca atata stiu ei dar se dau destepti,avand de fapt bezna in cap.
5
4
Nu esti hotarat,ori sunt hoituri ori suntdomni,cum nici eu nu sunt hotarat aspra ta ,cand judeci pe cineva cu respect sau candte satisface pe tine,,cand au esit in piata Iohannis si toata liota pnl-ista ereai foarte multumit,te ungea la suflet acum nu,asta este semnul unui parvenit,care vrea sa fie alceva.
3
4
Un hoit uman, slugoi securist, vorbeste despre despre doi oameni din care unul a fost mazilit la ordinul sistemului pe care ctp il serveste, iar celalalt e de vina ca nu a luat m...e de la diaspora. Hai sictir relicva securista. Du te si suge o in continuare la sri tv. Dar despre Tinu cand ne mai spui? Cum l ati matrasit? Jigodie!
8
3
...acest crocodil chelios...
12
4
Securitu asta infect le stie pe toate e si virusolog si comentator de tenis,stie tot ce este in politica.Mai da-te ma in mortzii matii.
15
6
Acest personaj care se crede jurnalist nici nu stiu in ce specie de animal il pot incadra ; jigneste pe oricine care nu-i este de a dreapta sa . NOSTRADAMUS DE ROMANIA , cei ce il iubiti sa-l luati acasa , face bine la stomac si cap.
14
8
Efectul Antena 3.Idiotii insista.PSD vrea haos si morti.
8
15
pacat ca nu se face si un virus care sa omoare pupincuristii ... cred ca asta ar fi primul decedat
19
12

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218