REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
11.5° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Cristian Tudore Popescu, jurnalist:

Cristian Tudore Popescu, jurnalist:

Replica API 31 mai 2019 | 00:00 283

"Ce spune însă USR? Că nu intră la guvernare că nu vrea să se compromită. Aici nu au dreptate USR, sunt absurzi, e grav ce fac aici. Ei îşi fac socotelile să nu se compromită. Cine îşi mai făcea socoteala asta? Doamna Dăncilă, care are de ales între compromiterea proprie şi a fi în serviciul poporului. Acelaşi lucru la USR. Cum să spui: aştept să se prăbuşească de tot guvernarea asta ca sa nu decontez eu şi, dimpotrivă, să mai câştig capital electoral de pe urma prăbuşirii guvernului? Păi, odată cu Guvernul se prăbuşeşte şi România, dar pe mine nu mă interesează, că eu nu vreau să intru la guvernare că nu îmi convine, cu toate că voi, prin votul de duminica m-aţi trimis la guvernare"

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Acest ziarist este cel mai tare dar, numai atunci cand tace. Atotstiutor se baga si in sport si in politica si in culte si in pizda masii de idiot senil.
3
0
Domnul CTP stie tot , in toate domeniile , pacat ca noi nu stim sa il ascultam . Iarta-ne maestre !
1
2
popescule, sa traiesti o mie de ani! Propun sa schimbam guvernul, presedintele, etc, de cate ori mergem la buda! Sa stea nemernicii cu frica ca pot fi schimbati din senin ! La ce naiba mai cheltuim bani cu alegerile parlamentare, daca tot le-am avut p-astea, europarlamentare, corect? Dar nu mai bine schimbam si primarii cu ocazia asta? Atat ati zapacit poporul asta, ca multi nici nu mai stiu pentru ce au dat cu stampila! Nici voi, manipulatorii, nu mai stiti de ce trebuie votat, cat trebuie sa stea nemernicii cocotati acolo sus, cum pot fi schimbati democratic,etc.! Sau va prefaceti doar! Hua!
2
1
Seful Usr Barna de unde a acumulat atita avere la virsta lui ?---Adevarat ca noi am dormit toata viata de-aia sintem saraci ! --Toti astia din usr si pnl sint la fel ca psd --nici o deosebire
4
0
ai perfecta dreptate, numai ca ciolos si guvernul lui nu au fost tapi ispasitori au fost incapabili sa miste ceva, la fel si acum sunt constienti de incapacitatea lor de a face ceva bun si nu mai risca nimic, sa rozi ciolanul numai un an e putin la cat s-a investit in manipularea prostimii ca s-a vazut ca se trezeste repede asa cum a fost dupa campania puie monta! Acum le trebuie 4 ani sa distruga tot, dupa ei potopul dar va fi prea tarziu pentru fraieri!
1
0
esti cam ingust la minte, memorie scurta. nu e vorba de compromis in sensul de dama de comparatie ci de experienta. ciolos a mai avut rolul de salvatore dar in final tot ce a reusit a fost sa ofere psd-ului un tzap ispasitor si timp de regrupare. de ce ar face asta inca o data , doar pentru ca un tzacanit de la Scanteia nu-si poate controla nervii ?
1
0
crocodilul chelios. am citat din clasici
1
0
Doamne fereste! Daca ar avea un caine ce e in capul uscatului astuia, ar turba. Nimic nu mai functioneaza la nivelul sinapselor acestui biped...
7
2
eu ,cur pictat tudor care sunt impotriva tuturor inclusiv a mea, vreau sa va spun clar, eu nu va mai sustin bai maimute useriste si daca ma supar, merg si sug chilotii pavianului cu mantie Esca astept un interviu ,sa-mi exprim noua pozitie !
5
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614