REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.1° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.1° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Cristiano Ronaldo, nervos după primul eșec al lui Manchester United în campionat

Cristiano Ronaldo, nervos după primul eșec al lui Manchester United în campionat

Replica API 27 septembrie 2021 | 00:00 977

Manchester United a suferit primul eșec din acest sezon de Premier League, contra lui Aston Villa, pe Old Trafford, scor 0-1, scrie digisport.ro

Cu un atac format din Pogba, Fernandes, Greenwood și Ronaldo, Manchester United nu a reușit să marcheze în poarta lui Emiliano Martinez, iar formația lui Ole Gunnar Solskjaer s-a văzut condusă după 88 de minute, când fundașul Kortney Hause a reluat cu capul în poarta lui David de Gea, după un corner.

Manchester United a avut șansa egalării în minutul 90+3, când a beneficiat de un penalty. Bruno Fernandes a fost cel care a decis să execute, în ciuda faptului că pe teren se afla și Cristiano Ronaldo, însă acesta a șutat dezamăgitor, mult peste poartă.

Conform Squawka, este pentru prima dată în cariera lui Bruno Fernandes când acesta nu trimite pe spațiul porții din lovitură de la 11 metri. Portughezul este cunoscut ca un excelent executant de penalty-uri, însă astăzi i-a dezamăgit pe fanii lui United, dar și pe anumiți experți din fotbalul britanic, care nu înțeleg de ce nu a fost lăsat Cristiano Ronaldo să execute. Britanicii susțin că CR7 a fost vizibil iritat la finalul jocului, fiind primul care a părăsit terenul.

"De ce nu a bătut Ronaldo?", a spus Pete Gill, de la Sky Sports. "Un penalty groaznic!", a fost reacția lui Sue Smith.

"Cristiano Ronaldo a cerut să bată el penalty-ul, Bruno Fernandes l-a ignorat, iar Pogba i-a spus lui Ronaldo să îl lase pe Bruno să execute", a scris gruparea de fani UtdFaithfuls, pe Twitter.

"Adevăratele sentimente ale lui Ronaldo au fost clare la finalul meciului. El a fost primul jucător care s-a îndreptat către tunel pentru a părăsi terenul", a scris și Manchester Evening News.

Manchester United are 13 puncte după șase etape disputate în Premier League, iar pentru echipa lui Solskjaer urmează duelul cu Villarreal, din Champions League, programat miercuri, de la ora 22:00, ÎN DIRECT la Digi Sport.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614