REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.7° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
13.7° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Cristina Belciu, reacție după apariția Laurei Dincă alături de Boureanu: „Știu ce reprezint“

Cristina Belciu, reacție după apariția Laurei Dincă alături de Boureanu: „Știu ce reprezint“

Replica API 20 mai 2022 | 00:00 895

Fosta iubită a lui Cristian Boureanu a avut o intervenție la o emisiune televizată, după ce afaceristul a fost surprins în compania Laurei Dincă, cea alături de care a format un cuplu timp de șapte ani înainte de a o cunoaște pe Cristina Belciu.

Cristina Belciu și Cristian Boureanu

Mai există, totuși, șanse de împăcare între Cristina Belciu și Cristian Boureanu? În timpul unei apariții la Antena Stars, Cristina Belciu a declarat că are un respect deosebit față de afacerist, iar apariția ei alături de Laura Dincă nu ar deranja-o deloc, scrie click.ro.

Belciu și Boureanu, o posibilă reîmpăcare?

De asemenea, aceasta a amintit că relația dintre ei doi s-a încheiat, iar Cristian Boureanu are libertatea de a se afișa cu cine își dorește, legătura pe care ei au avut-o fiind de domeniul trecutului.

„Eu am un respect deosebit pentru Cristi și am zis-o de fiecare dată. Nu știu, nu mă mișcă în niciun fel pentru că nu e treaba mea. Noi am încheiat ceva și de aici este decizia lor ce o să facă. Eu nu concurez cu nicio femeie. Știu ce reprezint și sunt foarte bine cu mine.

Nu stau să plec urechea la micile săgeți care se trimit către mine. E sub demnitatea mea. Nu aș avea o problemă dacă fostul meu s-ar împăca cu fosta lui. Niciodată să nu zic niciodată, am învățat de la Cristi. E greu să te gândești la o împăcare.'', a declarat Cristina Belciu, în exclusivitate, la Antena Stars.

Cristina Belciu și Cristian Boureanu, pe drumuri separate

După cinci luni de relație, Cristina Belciu și Cristian Boureanu au decis să meargă pe drumuri separate. Totuși, despărțirea dintre cei doi a fost una de comun acord, care s-a soldat chiar cu mulțumiri reciproce și îmbrățișări, fapt ce ridică semne de întrebare pentru o potențială împăcare.

Chiar și Cristian Boureanu a fost foarte receptiv față de despărțirea de Cristina Belciu, acesta mulțumindu-i pentru ajutorul pe care i l-a oferit în timpul relației și, de asemenea, amintind că dragostea pe care și-au purtat-o a fost una „neașteptată și împărtășită de amândoi”.

„Cristina a fost cel mai bun și frumos cadou de la destin, pe care l-am primit în ultima perioadă. O dragoste neașteptată și împărtășită de amândoi, la maximum, care ne-a făcut să trecem peste orice judecăți și prejudecăți și să încercăm să fim împreună.”, a declarat afaceristul.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102