REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Cristina Dumitrache s-a măritat. A avut două perechi de naşi şi 500 de invitaţi la petrecere

Cristina Dumitrache s-a măritat. A avut două perechi de naşi şi 500 de invitaţi la petrecere

Replica API 8 iulie 2013 | 00:00 1590

S-a lăsat aşteptată o oră!

S-a lăsat aşteptată o oră!

Eveniment important în familia Cristinei Dumitrache! Deputatul PSD s-a căsătorit cu alesul inimii, George Teşeleanu, fost consul onorific al României la Ancona, Italia. Cununia religioasă a avut loc la Basilica Sfântul Anton din Constanţa. Mirii au avut două perechi de naşi, printre care preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea şi soţia acestuia, Carmen.

Cununia religioasă a fost anunţată la orele 16.00, însă mireasa s-a lăsat aşteptată timp o oră. Naşii Valeriu Zgonea, respectiv Theodor Maghiar au venit primii, însoţiţi de mirele George Teşeleanu. După câte minute au sosit şi naşele, Carmen Zgonea şi Niculina Maghiar şi, ulterior, într-un microbuz de lux, marca Mercedes, şi-a făcut apariţia şi mireasa, însoţită de domnişoarele de onoare şi câteva fetiţe îmbrăcate în alb. Rochia lungă, albă, cu trenă, extrem de frumoasă, a scos în evidenţa talia subţire a miresei. Cristina a fost dusă la altar chiar de către tatăl ei, Ion Dumitrache. După aproximativ o oră, timp în care preoţii au oficiat slujba în limba română, cât şi latină, mirii, dar şi naşii, au răsuflat uşuraţi că au scăpat de emoţii. Mireasa a fost extrem de fericită şi mulţumită că slujba a ieşit bine. "A fost emoţionant şi frumos. Am încercat să distribuim emoţiile. A ieşit mai bine decât ne aşteptam. Eu nu m-am visat mireasă, dar a ieşit mai bine decât speram. M-am simţit extraordinar, emoţionată, ce-i drept, dar foarte fericită", a spus Cristina Dumitrache. La fel de emoţionant a fost şi pentru naşul Valeriu Zgonea, chiar dacă, înainte de slujbă, acesta a declarat că nu are deloc emoţii, întrucât este obişnuit cu acest statut de naş. Deşi a cununat 30 de cupluri, cel format din Cristina Dumitrache şi George Teşeleanu a fost mai special, întrucât s-au cununat catolic. "Este prima cununie religioasă romano-catolică şi este deosebită. Cei doi preoţi au fost deosebiţi, au spus slujba şi în italiană, şi în română. Este un pas important. Le-am promis că o să fiu întotdeauna, şi la bine, şi la greu, lângă amândoi. O ştiu (n. red. - pe Cristina Dumitrache) de când era mică şi pentru mine este o plăcere să le fiu naş", a spus preşedintele Camerei Deputaţilor. Ce sfaturi urează finilor aflaţi la început de drum? "Să aibă grijă unul de altul, să fie uniţi, pentru că unde-s doi puterea creşte întotdeauna", a conchis Valeriu Zgonea. Petrecerea de nuntă a avut loc la Restaurantul Bavaria Blu din Mamaia, acolo unde au fost aşteptaţi 500 de invitaţi. La marele eveniment a fost prezent şi primarul Constanţei, Radu Mazăre, senatorul Nicolae Moga, cântăreţul Tudor Gheorghe, directorul SC RAJA SA, Felix Stroe, afaceristul Cristi Borcea, deputatul PNL Cristina Pocora, bună prietenă cu mireasa, şi soţul ei Dan Cruceru, prezentatorul "Poveştirilor Adevărate", de la Acasa TV, Tudor Gheorghe şi mulţi alţii.

Mirela Sorina PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Tudor Gheorghe a fost prezent de doua ori, hah?
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614