REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
12.5° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Cristina Neagu, confesiune dureroasă: „Mi s-a părut că nimic nu e suficient pentru oameni!”

Cristina Neagu, confesiune dureroasă: „Mi s-a părut că nimic nu e suficient pentru oameni!”

Replica API 5 februarie 2019 | 00:00 351

Handbalista Cristina Neagu, 30 ani, a vorbit despre accidentarea ei, despre recuperarea după ruptura de ligamente de la Campionatul European și despre planurile pe care le are.

„După operație, totul a fost bine. Nu am avut dureri așa mari și am putut să dorm și să mă odihnesc. Vin la recuperare cam de șase ori pe săptămână, deși în mod normal e suficient de patru-cinci ori pe săptămână. Vin la ora 10:00 dimineața și plec pe la 15:30.

Mi-am dat din nou seama că dacă nu-ți asculți corpul, nici el nu te mai ajută la un moment”, a declarat Cristina Neagu într-un interviu pentru Red Bull, unul dintre sponsorii ei.

„Poate că au existat meciuri în care selecționerul putea să mă scoată”

Cristina Neagu a vorbit despre cauzele care au dus la accidentarea din finalul meciului cu Ungaria.

„Jucam cam 59 de minute pe meci, din 60. În tensiunea competiției și-n tensiunea meciului împotriva Ungariei, ultimul lucru la care probabil s-a gândit antrenorul a fost să mă scoată pe mine de pe teren. Poate că înainte au existat meciuri în care ar fi putut să mă scoată pentru că am avut meciuri în prima grupă în care conduceam detașat și exista posibilitatea să mă odihnesc mai mult.

Puteam și să zic «mai scoate-mă și pe mine pentru că sunt obosită», dar când adrenalina e mare, iar meciul e de calificare în semifinale, am zis «mă duc cu tot ce am». Când rațiunea e depășită de inimă, cam asta se întâmplă”, a spus Cristina

„După o lună de zile, când totul va fi mai bine, voi putea să merg la antrenamente câteva ore, să mă mișc normal și să fac alte lucruri. Abia aștept să conduc. Îmi e dor să conduc” Cristina Neagu

„Am avut momente în care mi s-a părut că nimic nu e suficient pentru oameni”

Cristina a vorbit și despre faptul că a fost criticată de multe ori de fani.

„În ultimii ani, am tot jucat la cel mai înalt nivel, am tot câștigat tot felul de premii. La 22 de ani, când am ieșit cea mai bună jucătoare a lumii, am început să plâng și mă uitam în oglindă și-mi spuneam «băi, ai reușit, e visul tău, asta ți-ai dorit». După aceea am început să mă obișnuiesc cu asta, cu presiunea din partea oamenilor și cu anumite răutăți și critici pe care le-am tot primit, chiar și de când m-am întors în țară și am început să joc pentru CSM, am avut momente în care mi s-a părut că nimic nu e suficient pentru oameni. Dacă dai 10 goluri, oamenii spun «ăsta nu e sport individual, trebuie să câștige echipa», dacă dai 5 se spune «a jucat slab», dacă dai 7 goluri, «mda, s-a apropiat de nivelul ei».

Va veni Campionatul Mondial, care e foarte important din punctul de vedere al calificării la Jocurile Olimpice. Îmi doresc foarte mult să ne calificăm la Jocurile Olimpice. Pe lângă faptul că îmi doresc să câștig Liga Campionilor cu o echipă de club din România, Olimpiada de la Tokio e pentru mine cel mai important obiectiv. Vreau să luptăm pentru o medalie”, a adăugat Neagu.

sursa: gsp.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614