REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.4° Constanța Vin., 22 Sept. 2023
Anul XX Nr. 6494
23.4° Constanța Vineri, 22 Septembrie 2023 Anul XX Nr. 6494

Cristina Rizea reacționează în urma scandalului sexual din AUR

Cristina Rizea reacționează în urma scandalului sexual din AUR

Mariana MURAT 19 septembrie 2023 | 13:26 598

În urma scandalului iscat după ce o adolescentă de 17 ani a acuzat că ar fi fost agresată sexual la o tabără de vară a partidului AUR, deputata Cristina Rizea a transmis un comunicat prin care și-a exprimat nemulțumirea față de partidul condus de George Simion.

Cristina Rizea reactioneaza in urma scandalului sexual din AURCristina Rizea 

Partidul AUR este de-a dreptul penal. De ce? În primul rând, AUR e casa bună în politică pentru comportamente penale. De la deputați care bat soții la membri care violează o fată de ajunge la spital după o școală de vară la mare sau parlamentari care își sună colegii să-i înjure și să-i amenințe la 1 noaptea, acești oameni sunt capabili de fapte de nedescris. 

Nu mai vorbim de violențele pe care le provoacă în Parlament, la proteste, în orice context în care pot crea scandal. Și astfel de fapte se achită pe cale penală.În al doilea rând, AUR încalcă flagrant legea. Cum? Dacă v-ați înscris pe site-urile lor și v-ați transmis datele cu caracter personal, ar fi bine să le scrieți să le retrageți, pentru că sunteți expuși atacurilor cibernetice pe care rețelele lor fragile nu le pot suporta. De asemenea, vedeți cum utilizează AUR datele personale… în scop electoral. Încalcă atât legislația națională, cât și pe cea europeană. Totodată, prin colaborare directă cu furnizorul de apă din Satu Mare,entitate publică, AUR a transmis, atașat facturilor, pliante electorale, ceea ce ne demonstrează și mai mult din încrengătura ilegală care a adus AUR unde este acum.

AUR încurajează un discurs ne legionar. Dincolo de sorgintea pro-rusă, anti-europeană și anti-americană a acestui partid, AUR se asociază cu tendințele liberale, anti-democratice și totalitare și pare că se și identifică cu ele. Rusia și China se bucură din plin de un asemenea partid care crește în permanență într-o țară cu rol strategic în regiune. Nu pot fi neglijate nici derapajele antisemite, homofobe, rasiste și xenofobe ale acestui partid, promovate prin apel la violență. Nu putem tolera ca astfel de mesaje să acapareze spațiul public. Nu putem tolera un partid care ne amenință securitatea, de la a viola o minoră de 17 ani la a insista să creeze o punte directă între București și Moscova ”, a transmis Cristina Rizea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asta cred că se oftică că nu a fost ea în locul fetei
4
11
Îți aduci aminte de colega voastră de la Timișoara?!?! De infracțiunile primarilor voștri ptr care procurorii haștagiști nu au catadicsit să facă cercetări?!?!
2
10
Dar matale ,de unde esti,nu cumva de la USR,cei care au facut doar rau Romaniei si romanilor?Cat tupeu puteti avea,voi aia sfinti!
7
31

REPLICA

LOTO

6/49
3746324943
5/49
292427392816
joker
3034728106