REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
13.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Cristina Șișcanu, eliminată de la „Survivor România“: „Nu am reușit să adun puncte“

Cristina Șișcanu, eliminată de la „Survivor România“: „Nu am reușit să adun puncte“

Replica API 27 ianuarie 2020 | 00:00 521

Cristina Șișcanu

Competiția Survivor România devine din ce mai tensionată, mai ales că în echipa Faimoșilor există anumite conflicte care nu au trecut neobservate. În special, Cristina Șișcanu a fost protagonista fiecărei discuții, iar membrii echipei au propus-o spre eliminare, alături de Elena Ionescu și Asiana Peng.

Pentru unii concurenți de la „Survivor România“, parcursul în competiție se apropie de final. DIn cauza probelor pierdute, echipa Faimoșilor a fost nevoită să aleagă trei nume pe care le-au propus spre eliminare, urmând ca publicul să definitiveze dicizia lor, trimitând acasă un membru.

Asiana Peng nu a putut participa la probele din ultima ediție difuzată a emisiunii din cauza unor probleme medicale care au făcut-o să ceară ajutor specializat și să fie spitalizată. Alături de Asiana, spre eliminare au fost trimite și Elena Ionescu, ex Mandinga și Cristina Șișcanu, soția lui Mădălin Ionescu.

„A fost o experineță interesantă, foarte intensă. Într-adevăr pe traseu nu m-am descurcat la nivelul la care trebuia să mă descurc. Din păcate nu am reușit să adun puncte. Eu sper că vor reuși să devină din ce în ce mai buni. Mă bucur că am găsit oameni cu care am reușit să leg prietenii și sper că vor ține și după show-ul Survivor. Am un amalgam de emoții, i-am îndrăgit foarte mult, înainte nu-i cunoșteam pe majoritatea, dar ne-am împrietenit. Trebuie să ne despărțim, asta e viața”, a spus Cristina Şişcanu, potrivit click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
la borfetul asta numai el stie.
1
0
Ce puncte sa aduni tu ? Esti praf, parasuto! Vedeta cu.... daa....
2
0
de puncte? mare vedeta ...
3
0
Nu stiu de ce te-ai mai inscris la competitie !
6
0
Cine plm e asta si ce plm este SURVIVOR?
6
0
Dar, ce esti in stare soldoveanco !? Era de asteptat. Tu sti numai sa desparti casnicii, familii,.... PARASUTO !
8
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614