REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Cristina Spătar, despre divorțul de fostul soț: „Nu am primit nici un leu de la el“

Cristina Spătar, despre divorțul de fostul soț: „Nu am primit nici un leu de la el“

Replica API 22 iulie 2019 | 02:24 887

Cristina Spătar

Cristina Spătar trăiește de ceva vreme o frumoasă poveste de dragoste alături de bărbatul care îi face zilele fericite, însă înainte de a-și găsi alinarea în brațele acestuia, vedeta a trecut printr-un divorț deloc plăcut.

Cântăreața Cristina Spătar a explicat recent că s-a descurcat singură după divorțul de fostul ei soț, și că acesta nu a ajutat-o din punct de vedere financiar. De asemenea, aceasta dezvăluit în urmă cu puțină vreme și că nu a primit pensia alimentară pentru cei doi copii pe care îi are cu afaceristul, având în vedere și problemele financiare cu care s-a confruntat după despărțirea de acesta.

Deși a avut în continuare concerte și s-a relansat în afaceri după ce fostul soț a evacuat-o din vila de la Crevedia, Cristina Spătar nu a dus-o însă strălucit cu banii o perioadă bună. Și-a scos la vânzare colecția de bijuterii recent pentru a-și întreține copiii și și-a făcut și un credit pentru o nouă locuință. Bărbatul din viața ei a ajutat-o și din punct de vedere financiar, nu doar sentimental, a dezvăluit însă vedeta.

„Pentru oricine este greu, dar eu cred că Dumnezeu ajută mamele şi a fost mereu alături de mine. Am fost la Ierusalim şi i-am cerut Lui Dumnezeu să-mi arate calea. Am avut oameni lângă mine care m-au ajutat. Nu am primit nici un leu de la fostul soţ, am concerte, mi-am pus pe picioare atelierul de haine, am obţinut şi contracte cu ajutorul prietenului meu”, a declarat Cristina Spătar.

După divorțul de Alin Ionescu, fostul său partener de viață, cântăreața Cristina Spătar a continuat să locuiască în vila acestuia, de dragul copiilor. Însă, situația s-a schimbat la sfârșitul anului trecut, când artista a fost nevoită să părăsească vila din Crevedia pentru a se muta cu chirie împreună cu cei doi copii ai săi, Aida și Albert. Cântăreața și-a luat acum casă, unde locuiește și alături de iubit, care se înțelege de minune cu micuții ei.

Vedeta a afirmat, în cadrul unei emisiuni TV, că iubitul ei o răsfață cu tot ce poate, așa cum s-a întâmplat și luna trecută, când vedeta și-a aniversat ziua de naștere la mare. „Am prins ziua de naștere la mare, am stat șapte zile. De dimineață mi-au adus copiii și prietenul meu tort. A fost o zi faină, copiii sunt extraordinari. El a dirijat totul, împreună cu bona. Merge foarte bine și faptul că e mai tânăr mă face să fiu conectată la tot ce se întâmplă… …Mă ajută mult cu bussines-ul. Ne-am mutat de la apartament la o căsuță. Stăm împreună, e mult mai legată familia, copiii sunt fericiți. Suntem împreună de trei ani. Eu nu vreau să mă mai căsătoresc, dar avem o relație foarte frumoasă, e destul de matur pentru vârsta lui. La început am fost prieteni și m-a încurajat mult în perioada în care eram jos moral”, a mai declarat Cristina Spătar.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Corect spus, Rica! Imi aduc aminte perfect de pozele facute de diva in baie, expunandu-si fofoloanca. S-a facut de rahat pe veci! Pentru 10 generatii. Cum de mai are tupeu sa apara in public, in presa, pe sticla?
2
0
ce leu sa-ti dea fa? ai uitat pozele in pizda goala si matoala?
2
0
Curvet cu pretentii.
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920