REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.5° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Cristina Spătar, un nou iubit, o nouă operație estetică

Cristina Spătar, un nou iubit, o nouă operație estetică

Replica API 16 aprilie 2019 | 00:00 913

Cristina Spătar

S-a săturat să tot plângă şi să se roage în van pe la biserici. Cristina Spătar (46 de ani) a trecut, în sfârşit, peste lunga depresie cauzată de divorţul prin care a trecut în 2016, a plecat din vila conjugală, iar acum iată că i-a zâmbit și Cupidon.

Din cauza problemelor familiale, care au culminat cu plecarea din vila fostului soț, fiind nevoită să se mute cu chirie, împreună cu cei doi copii, Cristina Spătar a rărit aparițiile la evenimente mondene. Asta până zilele trecute, când Cristina şi-a făcut apariţia la ziua prietenei sale, Oana Roman (43 de ani). Cântăreaţa ne-a luat prin surprindere atunci când am întrebat-o dacă și-a refăcut viața.

"Am un iubit. Toarte fetele au un iubit, eu de ce să nu am?”. Iată că și în plan fizic solista are de gând să bifeze niște transformări. Deşi are la activ mai multe operaţii estetice, Cristina Spătar are de gând să-şi mai facă una. "De la stres, de la toate, mai luăm două-trei kilograme. Am burtă şi nu-i bine. O să apelez la o liposucţie ceva. Fac şi mult sport. Acum am o antrenoare, o fată, să vezi ce face cu mine! Dacă în două luni nu obţin rezultate, mai fac o operaţie. Eu sunt familiarizată. Am operaţii la sâni, la nas. Nu-i problemă. Forever!", ne-a declarat Cristina Spătar.

Este pentru prima dată după divorț când Cristina Spătar face declaraţii cu privire la o nouă dragoste. Anul trecut, Cristina a fost surprinsă de paparazzi în timp ce se săruta cu antrenorul de fitness, Tibi Vărzaru, fostul iubit al fiicei lui Vadim Tudor, Jeni. Atunci însă, Spătar nu a recunoscut public relaţia cu acesta.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Am vazut-o azi, la Kanal D, intr-o filmare redata in emisiunea lui Teo, pe Bianca, draga! Doamne, fereste! Este diforma! Are pometi umflati, are ochi imensi, buze enorme. Asta, peste 5-6 ani, va fi mai ceva decat Muma Padurii de Donatella Versace.
0
1
toate care isi fac operatii estetice sun cele mai proaste se cred frumoase plastifiate lasa-te asa cum te-a lasat dumnezeu
2
0
Boarfa asta este la fel de sexy si atragatoare precum Victor Ciorbea. Are o figura la fel de diforma ca a lui. Un ochi mai sus, altul mai jos. In urma cu circa 15 ani, se poza in propria baie, goala si cracanata. Pozele au ajuns peste tot, pe Internet. Are proasta asta statura morala de a fi data ca exemplu drept vedeta si de a fi subiect de peroratie in presa?
3
0
eu nu inteleg cum se lasa prostiti barbatii si iau de neveste toate curvele .
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218