REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Cristina Văsii: Făgădău se contrazice în declarații - ba depun liberalii proiecte, ba nu depun

Cristina Văsii: Făgădău se contrazice în declarații - ba depun liberalii proiecte, ba nu depun

Replica API 30 iunie 2018 | 01:52 525

Consilierul PNL Cristina Văsii susţine că este greu de explicat modul în care primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău, se contrazice singur, chiar de două ori, în aceeași ședință. "În primă fază, acuză consilierii Partidului Național Liberal de lipsă de colaborare și susține că aceștia nu au depus nici un proiect de hotărâre, ca mai târziu să revină și să spună că a fost depus un proiect privind plantarea de arbori (proiectul numit „Reconstrucția ecologică a municipiul Constanta” - http://cristinavasii.ro/2017/04/08/reconstructia-ecologica-a-municipiului-constanta/). Primarul Făgădău a asociat acest proiect cu fostul președinte comunist, Nicolae Ceaușescu, despre care a spus că ar fi mândru", aratp consiliera.

„Nu înțelegem de ce şi cum poate asocia Decebal Făgădău un proiect destinat reîmprospătării spațiilor verzi din municipiul Constanța cu PCR și liderul său. Probabil că arborii pe care domnia sa i-a plantat la Universitate, așa cum singur a declarat, au rezolvat problema reîmprospătării spațiilor verzi din tot orașul! Totodată, întrebat de ce nu prioritizează Planul Urbanistic General și Registrul spațiilor verzi, primarul s-a contrazis din nou, spunând că nu a primit din partea PNL nicio inițiativă în acest sens, deși o menționase anterior”, a declarat consilierul local liberal, Cristina Văsii.

La rândul său, coordonatorul politic al Organizației Municipale Constanța a Partidului Național Liberal, Septimiu Bourceanu, susține că „deși a trecut doar jumătate de mandat, Decebal Făgădău devine incoerent în declarații și în acțiuni. Încearcă să reglementeze funcționarea ședințelor de Consiliu Local Municipal printr-un document pe care nu îl respectă propriul lui aparat, apoi se contrazice în declarații și spune că liberalii nu propun proiecte, apoi tot el spune că proiectele liberalilor sunt comuniste. Asta demonstrează clar că nu este capabil să gestioneze administrația locală constănțeană”.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ce fata de coarda
2
0
Daca e Vasii e sigur moldoveanca. Deci se prajeste bine, cu talent!
2
0
Un mare agricultor a cotizat la pnl si a propulsat o in consiliul local si marea politica! Fata este pe interes fara scrupule si distrugatoare de familii! Intrebati prin tomis 2 de ea cum si a batut joc de un om cica fostul ei sot!!! Sictir ai ajuns sa ti dai tu cu parerea de administratie!!!
6
0
tu mai lipseai sa te iei in gura cu fagadau... mai bine te apuci de fotbal la ce gambe ai ... a draq cotzoharla... ati ajuns mai politicieni ... aveti si pagini de like pe facebook ... rusinica ma. si treceti la munca, consilier local nu inseamna nici munca nici politician ... sa ne intelegem. maimutza ce esti
4
1
Naiba mai este si pupaza asta? Se vede ca face parte din acelasi stol cu Turcan!
6
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614