REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
14.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Cristinel Dragomir

Cristinel Dragomir

Replica API 18 mai 2018 | 00:00 736

Fostul vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa, Cristinel Dragomir, s-a reprofilat: a dat politica pentru restaurantul B’Arca!

Aşa mândru sunt, băieţi,

Foaie verde, doi creveţi!

Îmi deschid terasă-n larg,

O să tot veniţi de drag!

Lacul e aici, aproape,

Vă gătim chiar între ape!

Peşte, icre, vin roze,

Darie ştie de ce!

Zodiac fie cu mine,

La toţi să ne fie bine!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cirjaliu de la Agigea l a invatat cum sa gatesca peste congelat ...CA LA GOLFUL PESCARILOR
0
0
Terenuri moca de la agigea Gresit Cu credit tampitule Ne confuzi cu veninosul Palas prefectul Iubit de voi nepuntinciosilor si de psd cu imtreaga conducere Ce sa fure tampitule si cum?
0
1
DE MA VOI INTOARCE, PE MULTI VOI RASPOPI!!!
0
1
Piticania frustrata a inceput sa scoata banii din spagile de la CJC si de la Raja, are nevoie sa isi albeasca banii sub paravanul pseudoasociatului machidon. Cine mai e ca acest taranus delator cu casa cu teren de fotbal si eoliana facuta moca de Papadumitu AlStom la Agigea pe numele socrilor si pe terenuri luate moca de la Darie ce le luase moca de la primarie de la Cirjaliu? Cu doua hoteluri, trei apartamente in Constanta si zeci de hectare de teren la Lumina luate din salariul de bugetar amarat ce a fost toata viata? Sau a reusit din contractele de asistenta juridica ale nevestei cu CJC?
2
1
Oricat se chinuie piticania, tot ii mai curge tarana din buletin.
4
1
La noi, numai curul se schimba-limbile raman aceleasi !
2
2
L-au ajuns blestemele pe Dagomir Un cretin care a considerat ca se pricepe si la fotbal , l-a vrut pe Denis Serban la AJF,acesta trebuia sa-si ia numele de Buduru dupa casatorie ca nu e in stare sa faca nimic, un parazit
2
2
Astia , de la PSD , care au cam facut , ani multi , varza managementul judetului , sunt penali suta la suta ... Deja la Poarta Alba se pregatesc locuri racoroase pentru ei ...
2
0
Intre el si acest HORIA, este o diferenta de la cer la pamant. Totusi, Dragomir are coloana vertebrala pe cand celalalt, este un nevertebrat!
7
1
Fara el PSD Constanta este mult mai slab! Cel mai mult resimt asta primarii PSD!
6
3
Serpisorul care musca de cur.
5
3
Cu el la conducere CJC functiona ireprosabil. Acum, din cauza incompetentei, totul pare blocat. Oricum presedintia CJC este o palarie mult prea mare pentru Horia!
7
2

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367