REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
12.4° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Cristinel DRAGOMIR a fost COOPTAT în echipa lui Vergil Chițac

Cristinel DRAGOMIR a fost COOPTAT în echipa lui Vergil Chițac

Replica API 7 noiembrie 2020 | 10:48 7430

Cristinel Dragomir, fostul vicepreședinte al Consiliului Județean, a fost cooptat în echipa lui Vergil Chițac. Acesta a revenit pe funcția pe care a deținut-o până s-a suspendat în 2018, atunci când a fost în cărți pentru funcția de subprefect.

Dragomir a formulat cerere de reluare a activității la conducerea Serviciului Public Gospodărie Comunală, în prezent Direcția de Servicii Publice Gospodărie Comunală. Asta, după o discuție prealabilă cu actualul primar, Vergil Chițac.

”Eram angajat, dar m-am suspendat, când a fost discuția să preiau funcția de suprefect. Am făcut cerere de revenire pe funcție, după o discuție prealabilă cu Vergil Chițac.”, a spus, pentru Replica, Dragomir.

Cristinel Dragmir a fost vicepreședintele Consiliului Județean Constanța, în mandatul lui Nicușor Constantinescu. A fost secretarul general al PSD Constanța. În prezent, este incertă poziția sa politică, pentru că, spune el, nu și-a mai plătit cotizația de doi ani la PSD Constanța.

Horia Constantinescu, parte din echipa Primăriei

Și Horia Constantinescu, șeful OPC, va face parte din echipa actualului primar, Vergil Chițac.

Contactat telefonic, Constantinescu a declarat, pentru Replica, faptul că va fi detașat, începând de luni, 9 decembrie, și până la finele anului, în structura de lucru a Primăriei.

Astfel, la OPC, în locul său, va rămâne Ecaterina Scânteie.

Horia Constantinescu a mai precizat că va activa la Direcția Gestionare Servicii Publice, însă, momentan nu știe exact pe ce funcție, așteptând să vadă documentele.

M.P., L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pa PNL si fratia cu PSD.exista optiunea USR
4
1
chitac sa se inconjoare de oameni capabili sa nu tina cont de culoarea politica ca sant destui psd isti buni care isi vad de treaba, si cu machidonii cred ca sant mult mai multi acum in consiliul local si cel judetean fata de cat erau la psd
9
3
La alegerile din 6 decembrie sa mearga la vot dl primar!
15
1
Scumpi si dragi psd-isti aceasta este democratia nu stiti sa pierdeti acceptati ca vrem sa incercam si noi desfundarea Constantei dupa aia mai vedem
3
4
Ce tare. Ha ha ha.
16
0
..si-un pamant..nimeni..dar nimeni..nu va face ceva pentru aceasta ROMANIE..toti sunt numai pe interes..oamenii buni si cu dor de munca...au disparut demult..cei care alearga acum ...sunt pentru BUZUNARELE LOR..sa nu-i votati..lasati-i sa piarda prin insuccesle lor..asa le trebuie..DOMNUL CIOLAN..se castiga cu mult...EFORT..
14
2
Inca putin si va veti da seama pe cine ati votat. Au trecut 30 ani si inca mai puneti botul la povesti. Acum aveti ce-ati votat. Ma bucur. Bravo
22
1
aveti rabdare inca nu la numit
10
3
Cristinel este cel mai bun!!!! Bravo, PNL!
6
20
costum galben si pijamale rosii,secretul reusitei in viata,..
24
1
foarte bine face chitac, sa aduca oameni normali, cu experienta si coloana vertebrala, nu slugi proaste si umile, cum a facut fagaboul
4
30
Dl Dragomir a facut docada ca este profesionist oriunde a lucrat. Felicitari celor care l-au readus in functia aceea!
8
33
... nu exista. Bun venit in PNL!
31
1
Pleaca ai nostrii, vin ai nostrii...ce dracu vorbim noi aici. Constateni puneti-va draqu si votati USR. Ca PSD si PNL sunt legati obilicat de interes.
34
8

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369