REPLICA ONLINE CONSTANTA

17° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Cristinel Dragomir: „A fost o tragedie ceea ce s-a întâmplat la Colectiv Cu ce e de vină Piedone?“

Cristinel Dragomir: „A fost o tragedie ceea ce s-a întâmplat la Colectiv Cu ce e de vină Piedone?“

Replica API 12 noiembrie 2015 | 00:01 202

Şeful interimar al CJC dă cu nuca în perete!

Şeful interimar al CJC dă cu nuca în perete!

Cristinel Dragomir

Judecătorii au decis, miercuri, că primarul Cristian Popescu Piedone va fi eliberat! Decizia aparţine Curţii de Apel Bucureşti, care a judecat miercuri contestaţia depusă de fostul primar al sectorului 4 Cristian Popescu - Piedone la decizia prin care a fost arestat preventiv, în dosarul în care este cercetat de DNA pentru abuz în serviciu în legătură cu eliberarea autorizaţiei de funcţionare pentru clubul Colectiv. Decizia instanţei este în asentimentul vicepreşeditelui CJ Constanţa, Cristinel Dragomir, care a considerat că Piedone nu este vinovat pentru incendiul izbucnit în clubul groazei, în urma căruia au murit 50 de persoane şi alte câteva zeci au fost rănite grav.

„Cu ce-i de vină Piedone? Dacă la Pavilionul Expoziţional izbucneşte un incendiu şi mor doi oameni, eu cu ce-s vinovat?“, a întrebat, retoric, Dragomir. Mai mult, acesta este de părere că nici Victor Ponta n-ar fi trebuit să-şi dea demisia. „A fost o tragedie ceea ce s-a întâmplat la Colectiv. Nu sunt legi, sunt de acord, dar de aici, până la a schimba pe toată lumea... Şi-a dat demisia şi prim ministrul Victor Ponta, în fine, mi se pare că nu ştim ce vrem“, a precizat Dragomir. Acesta a făcut câteva declaraţii şi cu privire la nominalizarea lui Dacian Cioloş, pentru funcţia de premier.

„Mie nu mi se pare în nici un fel această nominalizare. E atributul preşedintelui, l-a nominalizat. E bine să ne vedem de părticica noastră. Mă interesează să existe miniştri cu care să avem un dialog. La ora actuală, toată lumea aşteaptă să se termine perioada asta de aşteptare, să ştim cu toţii ce discutăm“, a relatat Dragomir.

Întrebat dacă, în cazul în care Sevil Shhaideh, ministru al Dezvoltării Regionale în Guvernul lui Ponta, nu se va regăsi pe listele noului executiv, s-ar putea întoarce la CJC, Cristinel Dragomir a declarat că funcţia pe care aceasta o ocupă nu este vacantă dar, dacă va dori, cu siguranţă, şi-ar găsi un loc binemeritat aici. „Având în vedere experienţa sa, cred că va fi nevoie de ea în altă parte. Dar dacă va vrea să se întoarcă, aş lua-o chiar la cabinetul vicepreşedintelui în calitate de consilier”, a precizat acesta.

Mirela Sorina PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218