REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
12.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Cristinel Dragomir, demolat de vestea decesului lui Mihai Pariza

Cristinel Dragomir, demolat de vestea decesului lui Mihai Pariza

Replica API 4 iunie 2015 | 08:40 274

Specialist în administraţie

Specialist în administraţie

Mihai Pariza a trecut în nefiinţă! Decesul a survenit marţi, 2 iunie a.c., iar vestea i-a cutremurat pe cei care i-au fost colegi de partid sau în administraţia locală. Printre ei, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Cristinel Dragomir, care a primit cu întristare vestea morţii lui Pariza.

„Când am aflat şi eu vestea am spus doar atât: pentru mine, care l-am cunoscut în 2004 pe domnul Pariza, cel mai bine i se potriveşte vorba asta din popor, “cine n-are bătrâni, să-şi cumpere!” Domnul Pariza atât la partid, cât şi la Consiliul Judeţean, în administraţie, a avut o experienţă extraordinară, mai ales în agricultură, unde era un mare specialist. A fost un reper pentru mine, atât la partid, cât şi în administraţie, prin modul calm cu care aborda problemele, modul voluntar în a rezolva unele probleme. Acum ştiţi că, în general, despre morţi numai de bine, numai că la domnul Pariza e un caz mai special. Sincer să fiu, ştiam că e bolnav, era şi destul de în vârstă. Îmi pare foarte rău şi transmit condoleanţe familiei. Pentru mine a fost un bătrân înţelept. Am avut o relaţie extraordinară cu el, de multe ori ne-am consultat şi ce m-a uimit pe mine este că peste tot pe unde mergeam şi ne dădea o recomandare era atât de respectat. Cuvântul dânsului conta enorm, de genul “dacă v-a trimis domnul Pariza, dom-le, asta e bine, o facem”. Cam asta e, aşa, pe scurt”, ne-a spus Dragomir.

Ing. Mihai Pariza era căsătorit şi avea trei copii şi doi nepoţi, iar fiica sa, Cornelia, a fost directorul Bibliotecii Judeţene I.N.Roman din Constanţa. A avut trei mandate de consilier în Consiliul Judeţean Constanţa. Înmormântarea este programată joi, 4 iunie, ora 12.00, slujba de pomenire fiind ţinută la Biserica „Adormirea Maicii Domnului”.

„Consiliul Judeţean Constanţa, transmite sincere condoleanţe familiei celui ce a fost, ing. Mihai Pariza. Consilier judeţean în trei mandate, Mihai Pariza, a fost un exemplu de demnitate şi omenie pentru cetăţenii judeţului Constanţa şi pentru colegii săi din Consiliul Judeţean. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, au transmis reprezentanţii CJC.

Marius Florian VASILE

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102