REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.3° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
10.3° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Cristinel Dragomir e în SUA, să discute bărbăteşte cu Nicuşor Constantinescu

Cristinel Dragomir e în SUA, să discute bărbăteşte cu Nicuşor Constantinescu

Replica API 12 august 2014 | 00:00 147

Cristinel Dragomir, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, îşi asumă vorbele grele aruncate la adresa lui Nicuşor Constantinescu, motiv pentru care s-a deplasat în Statele Unite ale Americii pentru a avea o discuţie cu acesta, la îndemnul primarului Constanţei. În aceste condiţii, Radu Mazăre a fost întrebat dacă îl va susţine pe Cristinel Dragomir pentru funcţia de preşedinte al CJC, dat fiind faptul că Nicuşor Constantinescu a fost suspendat.

Primarul Constanţei consideră că tot ceea ce s-a întâmplat în jurul lui Nicuşor Constantinescu, inclusiv suspendarea lui din funcţie, este regretabil. "După ce l-a suspendat nu am vorbit cu el, o să vorbesc azi (marţi, 12 august - n.r.), însă ce i se întâmplă lui nu-i corect, pentru că este un om care a făcut foarte multe lucruri, lăsând la o parte spiritul lui vulcanic, dar a făcut foarte multe lucruri bune, a ajutat foarte mulţi oameni. Să fii bolnav de cancer şi să te hăituiască în halul ăsta un sistem, e nedrept. Sigur, aşa spune legea, dar e nedrept pentru el, ca om. Să fii cu un picior în groapă şi din două în două săptămâni să ţi se ceară arestarea, să vină avocaţii, când tu ar trebui să ai o linişte interioară ca să te poţi vindeca. Nu e uşor şi nu-i doresc nimănui să treacă prin aşa ceva", a spus primarul. Cât despre Cristinel Dragomir, Mazăre a fost întrebat dacă îl susţine pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean dat fiind faptul că în presă a apărut un video în care acesta spunea cuvinte grele la adresa lui Nicuşor Constantinescu. "Cristinel Dragomir este în Statele Unite, la îndemnul meu, ca să aibă o discuţie cu Nicuşor Constantinescu, pentru că a fost sprijinit să ajungă în această funcţie şi în cariera lui politică, de Nicuşor. Este adevărat, îl ştim cu toţii pe Nicuşor că în anumite momente mai are şi excese, dar fondul lui este bun şi a făcut multe lucruri bune. Cristinel Dragomir a vorbit! Şi îşi asumă că a vorbit criticându-l pe Nicu. Asta nu înseamnă, însă, că omul nu îi este loial sau devotat. A venit şi mi-a spus: Dom'ne, da, am vorbit că ajunsesem şi eu..., eram stresat. Oamenii reacţionează ciudat în momente de stres. Şi am zis, da, du-te şi poartă o discuţie bărbătească cu Nicuşor. Aşa mi se pare normal şi omeneşte", a răspuns Radu Mazăre.

Liliana CHIRU

Vezi motivul pentru care Dragomir e în SUA aici:

LINK

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614